Een schone vloer is een must binnen elk bedrijf, van klein tot groot. Het manueel schoonmaken van een groot vloeroppervlak met een bezem kan erg veel tijd en moeite kosten. Om het schoonmaken van een groot vloeroppervlak efficiënter aan te pakken heeft Steenks Service een divers aanbod aan industriële vloerreinigingsmachines.

Brandschone vloer dankzij industriële vloerreinigingsmachine

Steenks Service biedt industriële vloerreinigingsmachines met een grote schoonmaakcapaciteit aan, waardoor elke bedrijfsvloer in een relatief kort tijdsbestek brandschoon gemaakt kan worden. Het enige wat u hoeft te doen is de vloerreinigingsmachine te vullen met schoon water en schoonmaakmiddel, waarna u met de machine kunt rondrijden.

De vloerreinigingsmachine maakt niet alleen uw vloer schoon, hij droogt ook meteen de vloer door middel van een ingebouwde zuiger. Het risico op uitglijdende medewerkers wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Moet u de vloer grondig schoonmaken? Dan is het raadzaam om eerst het schoonmaakmiddel een moment in te laten trekken voordat u het water gaat opzuigen.

Industriële vloerreinigingsmachine huren

Heeft u maar sporadisch een industriële vloerreinigingsmachine nodig? En is daardoor de aanschaf van een dergelijke machine de investering niet waard? Bij Steenks Service kunt u ook industriële vloerreinigingsmachines huren. Zo kunt u gebruik maken van de schoonmaakcapaciteit zonder dat u meteen een eigen machine moet aanschaffen. U bepaalt bovendien volledig zelf de huurperiode; dit kan zowel voor een lange als korte periode.

Industriële vloerreinigingsmachine kopen

Bij Steenks Service bent u aan het goede adres om een kwalitatieve industriële vloerreinigingsmachine aan te schaffen. Bij ons heeft u de keuze tussen diverse soorten nieuwe vloerreinigingsmachines, maar ook tweedehands modellen. Na de aanschaf kunt u gebruik maken van onze services. Indien reparatie en/of onderhoud noodzakelijk is, komen wij graag langs om het probleem te verhelpen.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in de huur of aanschaf van een industriële vloerreinigingsmachine? Neem vrijblijvend contact op met Steenks Service voor het juiste advies. Heeft u andere vragen met betrekking tot een industriële vloerreinigingsmachine? Bel ons gerust via het telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of stuur een e-mail naar info@steenks-service.nl.