“Passie voor perfectie” is het bekende motto van Schenkeveld. Om deze perfectie na te streven hebben zij de handen in één geslagen met Steenks Service om zo hun wagenpark op alle vier de locaties in het Westland te vernieuwen. Zo hebben wij maar liefst 80 buisrailwagens geleverd van het merk Berkvens! Met deze wagens van topkwaliteit kunnen zij weer jaren vooruit.

Nieuw wagenpark met Berkvens buisrailwagens

Schenkeveld is een snelgroeiend bedrijf dat zijn werkgebied in de afgelopen vier jaar heeft verdubbeld. Ze zijn constant op zoek naar verbetering en proberen op deze manier een stabiele toekomst te realiseren. Deze tomatenkweker heeft dit jaar een volledig nieuw kassencomplex neergezet in Rijsenhout en hiermee is hun areaal gegroeid naar maar liefst 85 hectare. Daarnaast is ook het volledige wagenpark in het Westland op de schop gegaan. Er is gekozen om alle oude buisrailwagens te vervangen door nieuwe.

Buisrailwagens geleverd bij Schenkeveld | Steenks Service

Berkvens buisrailwagens op maat gemaakt

Schenkeveld was op zoek naar kwalitatief goede wagens die niet worden aangetast door het gebruik van desinfectiemiddelen. Dit wordt namelijk veelvoudig gebruikt in de tomatenteelt om de virusdruk zo laag mogelijk te houden. Na een advies afspraak zijn we gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat de Berkvens GL-D buisruilwagens volledig aansluiten bij hun noden en wensen. Deze buisrailwagens voldoen tevens aan de meest recente Europese wet- en regelgeving, waardoor de gebruikers veilig te werk kunnen gaan. Daarnaast is er maatwerk geleverd door de buisrailwagens volledig uit te voeren in rvs. Dit is een duurzaam materiaal wat bijna niet wordt aangetast door desinfectiemiddelen. Hiermee wordt de levensduur aanzienlijk verlengd!

Buisruilwagens met doopbak

Schenkeveld heeft er ook voor gekozen om alle buisruilwagens te voorzien van een rvs doopbak. Hiermee voorkom je verdere verspreidingen van virussen binnen de kas. De buisrailwagens zijn uitgerust met een timer die gaat lopen zodra je de wagen in gebruikt neemt. Als de timer afloopt moeten de handen opnieuw ontsmet worden in de doopbak. Het is pas weer mogelijk om verder te rijden als dit gedaan is. Op deze manier kan Schenkeveld weer jaren hygiënisch vooruit!

Contact opnemen met Steenks Service

Bent u na het lezen van dit nieuwsbericht nieuwsgierig geworden naar alle opties op het gebied van buisrailwagens? Neem dan vooral contact op met Steenks Service. U kunt uw vragen mailen naar info@steenks-service.nl of telefonisch contact opnemen middels +31(0) 174 510 266.