Ook in 2020 is Steenks Service weer te vinden bij diverse tuinbouwbeurzen, waar wij onze machines zullen promoten. U kunt bij onze stands terecht om informatie en tips te vergaren over het efficiënter laten verlopen van uw bedrijfsvoering. Natuurlijk informeren wij u ook graag over de nieuwste tuinbouwmachines en staan onze collega’s klaar om al uw vragen te beantwoorden. Begin 2020 zijn wij te vinden op de volgende beurzen:

IPM Essen 2020 | Steenks Service

IPM Essen

IPM Essen is een van de meest toonaangevende beurzen voor de tuinbouw binnen Europa en vindt plaats van 28 t/m 31 januari 2020. Zo’n 1.600 exposanten uit 45 verschillende landen zullen hier hun nieuwste creaties binnen de tuinbouw presenteren. Meer informatie en tickets zijn te vinden op www.ipm-essen.de. Op de beurs kunt u ons vinden in Hall 3 bij standnummer 3A32.

Fruit Logistica Berlijn 2020 | Steenks Service

Fruit Logistica Berlijn

De Fruit Logistica beurs in Berlijn is dé beurs voor de internationale groenten- en fruithandel. U vindt hier onder andere handelaren, producenten, telers van AGF-producten, zaadbedrijven, telersverenigingen en marketingorganisaties. De beurs wordt gehouden van 5 t/m 7 februari 2020. Voor meer informatie en het aanschaffen van tickets, kunt u terecht op www.fruitlogistica.com. U vindt ons op de beurs in Hall 4.1 bij standnummer C-01.

HortiContact Gorinchem 2020 | Steenks Service

HortiContact Gorinchem

Natuurlijk zijn wij ook in eigen land te vinden op een van de belangrijkste beurzen binnen ons vakgebied: HortiContact Gorinchem. Meer dan 14.000 professionals uit de tuinbouwbranche en zo’n 468 exposanten, zullen van 18 t/m 20 februari 2020 de evenementenhal in Gorinchem bezoeken. Kijk voor meer informatie en tickets op www.horticontact.nl. Op de HortiContact vindt u ons bij standnummer A107.

Steenks Service tuinbouwbeurs