Gewasbescherming en -verzorging zijn erg belangrijk binnen de aardbeienteelt. Echter, is dit proces erg arbeidsintensief. Om die reden hebben aardbeienkwekers WestBerry De Lier en T’ Aardbeihofke in Ravels gekozen voor het automatiseren van hun gewasbehandeling door middel van op maat gemaakte spuitrobot van Steenks Service.

Automatische spuitrobot van Steenks Service

Bij Steenks Service bieden wij u de mogelijkheid om een automatische spuitrobot volledig op maat samen te stellen, zodat u meerdere paden tegelijk kunt inspuiten. Daarnaast kunt u er tevens voor kiezen om zowel aan de voorkant en/of aan de achterkant extra nozzles toe te voegen om ook snel en eenvoudig uw gevel in te spuiten. Concreet bespaart u dankzij een automatische spuitrobot van Steenks Service een hoop tijd en arbeid zonder in te hoeven leveren in kwaliteit.

Volledig geautomatiseerd proces bij T’ Aardbeihofke

Steenks Service heeft onlangs een Meto spuitrobot en Meto transportwagen geleverd bij T’aardbeihofke in Ravels. Deze combinatie aan machines stelt de aardbeienkweker in staat om hun proces van gewasbehandeling volledig automatisch te laten verlopen. Zo kan de Meto spuitrobot maar liefst 7 paden tegelijk spuiten, waarna de transportwagen de robot automatisch naar een volgend pad kan verplaatsen. T’ Aardbeihofke heeft gekozen voor een Meto spruitrobot die uitgerust is met een spuitarm van gegalvaniseerd staal met 7 spuitmasten.

In onderstaande video kunt u zelf zien hoe onze Meto spuitrobot en Meto transportwagen ingezet worden bij T’ Aardbeihofke in Ravels:

WestBerry De Lier bespaart hoop tijd dankzij Meto spuitrobot

Ook WestBerry De Lier is erg te spreken over onze Meto spuitrobot. Het bedrijf, dat voorheen enkel tomaten kweekte, is sinds dit jaar gestart met het kweken van aardbeien. Om hun productieproces een stuk makkelijker en minder arbeidsintensief te maken, hebben zij gekozen voor een op maat gemaakte spuitrobot die maar liefst 3 paden tegelijk kan spuiten.

Bekijk onderstaande video om te zien hoe Westberry De Lier gebruikmaakt van de op maat gemaakte Meto spuitrobot van Steenks Service:

Productieproces vereenvoudigen met behulp van Steenks Service

Wenst u ook uw productieproces te vereenvoudigen met een op maat gemaakte spuitrobot of transportwagen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We brengen gezamenlijk uw productieproces in kaart, waarna gekeken kan worden welke machines u kunt inzetten. Bel ons gerust via +31(0) 174 510 266 of vul het contactformulier op onze website in.