Marco Vijverberg van Atout Services sarl staat van 17 tot en met 19 januari met de Stefix 135 op de Sival in Angers. De Sival is een tuinbouw beurs waar zo een 700 exposanten hun producten en services tonen aan ruim 26.000 bezoekers.

Atout Services sarl

Marco Vijverberg is de eigenaar van Atout Services sarl. Marco is technicus en gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van tuinbouwinstallaties. Atout Services heeft al meer dan 25 jaar ervaring en werkt samen met diverse partners zoals Steenks Service om zo de vraagstukken van klanten op te lossen.

Stefix 135

De Stefix 135 is een veegmachine die door Steenks Service speciaal is ontworpen voor het schoonmaken van anti-worteldoek teeltvloeren. De machine veegt en zuigt het (fijn)stof en vuil op. Hierdoor worden zaden en kiemen verwijderd, zodat je minder last hebt van ziektes en onkruid tijden het teeltseizoen. Daarnaast is er minder verdichting van het anti-worteldoek zodat de doorwatering beter blijft. De Stefix 135 is een opzitmachine met een capaciteit van 10.000 vierkante meter per uur. Naast de Stefix 135 heeft Steenks Service ook de Stefix 73 in het assortiment. Dit is een achterloopmachine met dezelfde werking als de Stefix 135, maar heeft een kleinere capaciteit van 3.400 vierkante meter per uur.

Wilt u de Sival bezoeken?

Wilt u de Sival in Angers nog bezoeken, dan kunt u Atout Services sarl vinden in Hal B standnummer A-2. Mocht u verder nog vragen hebben over de Stefix 135 dan kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar info@steenks-service.nl of door te bellen naar +31(0)174 510 266. Wij helpen u graag verder!