Bij bedrijven waarbij de teeltgoot in hoogte toeneemt, wordt lopend blad plukken steeds lastiger. Wanneer het gewas net iets te hoog is om (tomaten)blad lopend te kunnen plukken of snijden, biedt een bladplukwagen de uitkomst. Met behulp van deze wagens wordt het plukken en snijden van het blad een stuk eenvoudiger. Bovendien staan medewerkers hiermee op de gewenste en juiste hoogte, waardoor werkzaamheden in de kas zowel ergonomisch als verantwoord kunnen worden uitgevoerd. Het gewas blijft hierbij onbeschadigd.

Berg Hortimotive en Berkvens bladplukwagens

Bij Steenks Service hebben we diverse bladplukwagens van Berg Hortimotive en Berkvens in het assortiment. De bladplukwagens beschikken over twee rubberen betonpadwielen en twee zwenkwielen. Doordat de wagens licht en wendbaar zijn, zijn ze eenvoudig over het betonpad te manoeuvreren. Het plateau van de bladplukwagens is in diverse hoogtes te verstellen.

Kenmerken van de bladplukwagens

De Berkvens Bladplukwagen Greencart LPC heeft 24volt 110ah tractie accu’s en een rijsnelheid die regelbaar is van 0 tot 3,3 kilometer per uur op de buisrail. Het platform van de wagen is handmatig, in stappen van 15 centimeter, in hoogte te verstellen en kan een maximale hoogte van 62 centimeter bereiken.

De bladplukwagen van Berg Hortimotive is standaard voorzien van een platform die eenvoudig in hoogte verstelbaar is en beschikt over een bedieningspaneel en een ingebouwde acculader. De wagen kan een maximale hoogte van 70 centimeter bereiken.

Berkvens Greencart bladplukwagen | Steenks Service  

Een bladplukwagen aanschaffen?

Bent u op zoek naar een buisrailwagen waarmee u moeiteloos vanaf het betonpad de buisrail op en af kunt rijden en die ideaal is voor het plukken en snijden van bijvoorbeeld tomatenblad? Dan is een van onze bladplukwagens de juiste keuze! Wilt u graag meer informatie over deze wagens of wilt u een van deze bladplukwagens aanschaffen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31(0) 174 510 266 of door het contactformulier op de website in te vullen. Onze specialisten helpen u graag verder!