De zomer is in aantocht en dat betekent piekperiodes voor bloemenhandelaren! Dit houdt ook in dat er meer karren met bloemen naar de verpakkingsruimte gebracht dienen te worden. Tijdens deze tijdelijke piekdruktes kunnen één of meerdere elektrotrekkers voor het vervoeren van de bloemenkarren zeer gewenst zijn. Daarom is het bij Steenks Service mogelijk om elektrotrekkers te huren.

Bloemenhandelaren kiezen voor elektrotrekkers | Steenks Service

Voordelen van een elektrotrekker huren

Het huren van een elektrotrekker biedt uitkomst voor bloemenhandelaren die alleen binnen piekperiodes of seizoensdrukte extra capaciteit nodig hebben. Een elektrotrekker huren bespaard immers de aanschaf van een elektrotrekker die anders misschien voor een groot deel van het jaar stil zou staan. Bij het huren van een elektrotrekker wordt u volledig ontzorgd. U heeft geen omkijken naar het onderhoud en bovendien zorgt Steenks Service voor de VA- (Veiligheid Arbeidsbemiddeling) en Royal FloraHolland-keuring van de elektrotrekkers. In overleg kan tevens het transport van de trekkers door ons worden verzorgd.

Huren tijdens piekperiodes of jaarrond

Naast het huren van een elektrotrekker voor een korte periode, behoort het jaarrond huren van een elektrotrekker ook tot onze opties. Op die manier heeft u geen omkijken naar het onderhoud, reparaties en de jaarlijkse keuringen van de elektrotrekker(s). Kortom, een hoop gemak zodat u zich volledig kunt richten op uw core business!

Verschillende elektrotrekkers voor de bloemensector

Elektrotrekkers zijn uitermate geschikt om het zware werk in uw productieproces te verlichten. Bij Steenks Service hebben wij verschillende soorten elektrotrekkers uit voorraad leverbaar, zoals de Spijkstaal 301 statrekker of een Spijkstaal 303 zittrekker. Op onze website vindt u een volledig overzicht van de elektrotrekkers die gehuurd kunnen worden. De trekkracht van deze elektrotrekkers varieert tussen de 15.000 kg en maar liefst 25.000 kg. Onze specialisten geven graag advies op maat over welke elektrotrekker voor u het meest geschikt is!

Elektrotrekkers breed inzetbaar

Uiteraard zijn onze elektrotrekkers ook inzetbaar in andere sectoren. Zo worden onze elektrotrekkers onder andere veel gebruikt op vliegvelden, in ziekenhuizen en zelfs achter de schermen bij televisiestudio’s! Bent u benieuwd of het huren van een elektrotrekker u ook kan helpen om bepaalde werkzaamheden te verlichten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website of door te bellen naar +31(0) 174 510 266.