Bij Steenks Service beschikken wij sinds kort over de nieuwe buisrail ontsmettingsbak / doopbak van Berkvens. In dit bericht vertellen wij u meer over het belang van een goede doopbak en welke nieuwe functies eraan zijn toegevoegd.

Waarom een doopbak?

Om zo hygiënisch mogelijk te werk gaan is een doopbak erg belangrijk. Met het ontsmettingsmiddel dat in de doopbak zit, kunnen medewerkers hun handen constant ontsmetten. Als vanzelfsprekend mag het natuurlijk niet gebeuren dat een medewerker een virus overbrengt op de teelt, of andersom!

Nieuwe functies van de doopbak

De nieuwe ontsmettingsbak van Berkvens is universeel en kan op verschillende typen en merken buisrailwagens worden gemonteerd. Zodra de bak is gemonteerd, kan er een tijdregeling worden ingesteld. Deze tijdregeling zorgt ervoor dat de buisrailwagen automatisch stopt, zodat de medewerker zijn handen kan ontsmetten. Pas als dit is gebeurd, zal de buisrailwagen verder rijden. Bovendien is de doopbak voorzien van een niveauregeling, waardoor het peil van het ontsmettingsmiddel nooit onder het benodigde niveau komt. Tot slot is de doopbak ook nog eens extra functioneel, aangezien hij is uitgerust met een handige gereedschapsbak!

Berkvens ontsmettingsbak bij Steenks Service

Bent u op zoek naar een doopbak die ervoor zorgt dat uw medewerkers nóg hygiënischer te werk gaan? Dan kunnen wij u bij Steenks Service voorzien van deze universeel toepasbare ontsmettingsbak van Berkvens. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het online contactformulier op deze website of desgewenst kunt u bellen met telefoonnummer +31(0) 174 510 266.