Zijn uw schermdoeken toe aan vervanging, dient u glas- of dakreparaties uit te voeren of is het op dit moment zo druk in de kas dat extra machines zeer welkom zijn? Steenks Service biedt het hele jaar door de mogelijkheid om buisrailwagens en andere machines te huren. Dit is voornamelijk voor tijdelijke klussen een goede oplossing, omdat dit vaak een stuk voordeliger is dan het aanschaffen van een nieuwe machine.

Voordelen buisrailwagen huren

Het huren van een buisrailwagen heeft verschillende voordelen. Doordat wij alle machines vóór verhuur altijd volledig nazien, schoonmaken en ontsmetten, bent u tijdens uw huurperiode zeker van een betrouwbare en veilige machine. Daarnaast is het mogelijk om een buisrailwagen te huren voor iedere tijdsperiode. Heeft u niet het hele jaar rond een buisrailwagen nodig of wilt u alleen piektijden ontlasten? Dan biedt het huren van een buisrailwagen de uitkomst! U kunt al voor één week een wagen huren, maar het is uiteraard ook mogelijk om voor bijvoorbeeld een jaar een huurcontract af te sluiten.

Inzetbaarheid buisrailwagens

Buisrailwagens zijn in de tuinbouw multi-inzetbaar en zorgen altijd voor een aanzienlijke verbetering van de efficiëntie. Deze wagens zijn onder andere geschikt voor lage en hoge gewaswerkzaamheden, het vervangen van schermdoeken, reparatiewerkzaamheden, het schoonspuiten van teeltgoten en het aanbrengen of schoonmaken van insectengaas.

Unieke buisrailwagens

De buisrailwagens van Steenks Service zijn uniek, omdat deze beschikken over een maximum plateauhoogte van 5,5 meter. Daarnaast zijn de huurwagens standaard uitgevoerd met plateauverlengers en beschikken ze over spoormaten uiteenlopend van 42,5 centimeter tot 80 centimeter hart op hart. Speciale binnenflens spoormaten zijn tevens mogelijk.

Buisrailwagen huren?

Heeft u binnenkort een tijdelijke klus waarbij u een of meerdere extra buisrailwagens kunt gebruiken? Of wenst u graag meer informatie over onze machines? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier op de website of telefonisch via +31(0) 174 510 266. Wij voorzien u graag van meer informatie en advies!