Een nieuw jaar betekent vaak weer nieuwe beurzen. Ook in 2018 is dit het geval. Er komen namelijk een aantal beurzen aan die zeker het vermelden waard zijn. Wij zullen bij de onderstaande beurzen aanwezig zijn om onze machines te promoten.

IPM-Essen 2018

IPM-Essen

Eén van de grootste Europese beurzen binnen ons vakgebied: IPM-Essen. Met 1.577 stands vanuit 45 verschillende landen vindt u hier werkelijk alles wat met planten en sierteelt te maken heeft. De beurs zal worden gehouden van 23 t/m 26 januari 2018. Kijk voor meer informatie en tickets op www.ipm-essen.de. U vindt ons op de beurs op standnummer ‘Hall 3, stand 3A32‘.

Fruit Logistica 2018

Fruit Logistica

De Fruit Logistica is dé beurs voor AGF (Aardappelen, Groenten en Fruit). De beurs wordt gehouden in Berlijn en zal bol staan van innovaties. Met 75.000 verwachte bezoekers is het één van de grootste beurzen binnen de tuinbouwsector. Wij zullen deze beurs gezamenlijk aandoen met onze partners van Reisopack en Berg Hortimotive. De beurs vindt plaats van 7 t/m 9 februari. Tickets en verdere info vindt u op de website www.fruitlogistica.com. Op de Fruit Logistica vindt u ons op standnummer ‘Hall 4.1 B-11‘.

HortiContact Gorinchem | Tuinbouw Relatiedagen

HortiContact Gorinchem

Uiteraard doen wij ook een van de belangrijkste beurzen in Nederland aan: HortiContact Gorinchem. Deze beurs is in de tuinbouwwereld beter bekend als de Tuinbouw Relatiedagen, zoals de beurs voorheen werd genoemd. De HortiContact Gorinchem is dé tuinbouw gerelateerde vakbeurs van Nederland. Van 20 t/m 22 februari zullen ongeveer 16.000 bezoekers afreizen naar de evenementenhal in Gorinchem, waar ruim 500 exposanten ze zullen opwachten. Voor meer informatie en tickets kunt u terecht op de website evenementenhal.nl/horticontact-2018. Onze stand vindt u op standnummer ‘102‘.

Tuinbouwbeurzen | Steenks Service