Veegmachines zorgen ervoor dat u effectief en efficiënt fijnstof en vuil kunt opvegen, zodat u verzekerd bent van schone kassen. Dankzij de krachtige zuigmotor van de veegmachines wordt fijnstof zonder enige moeite opgezogen, zonder dat het stof later weer neerdaalt. Bent u op zoek naar een veegmachine met een hoge veegcapaciteit? Met de Steenks Service Stefix 125 haalt u onze krachtigste veegmachine in huis.

Snel en efficiënt schoonvegen

Het schoonvegen van betonpaden en onkruidzaden in de kas met een normale bezem is enorm tijdrovend. Daarnaast bestaat de kans dat dit niet secuur wordt gedaan. De borstel van de Stefix 125 borstelt al het vuil snel en zorgvuldig naar binnen en zuigt het op. Bovendien beschikt de veegmachine over een elektrische filterklopper voor optimale stofbeheersing. Hierdoor blijft het fijne vuil in de bak en veegt u volledig stofvrij.

Kenmerken van de Stefix 125 veegmachine

De eigenschappen van de Stefix 125 verschillen enigszins van de andere uitvoeringen van onze andere veegmachines. De Stefix 125 is voorzien van één zijborstel die beschikt over een veegbreedte van 1.250 mm. Als optie is de veegmachine uit te breiden met een extra zijborstel, waardoor de machine een maximale veegbreedte behaalt van 1.350 mm.

De veegmachine beschikt over een vuilcontainer met een inhoud van 350 liter en een filter oppervlak van 8,5 m2. Doordat de veegcapaciteit maar liefst 10.000 vierkante meter per uur bedraagt, is de Stefix 125 ideaal voor het schoonmaken en schoonhouden van betonpaden.

Stefix 125 veegmachine | Steenks Service

Interesse in de krachtige veegmachine van Steenks Service?

Wanneer u op zoek bent naar een hoge kwaliteit industriële veegmachine voor grote oppervlakken, dan biedt de Stefix 125 van Steenks Service de oplossing! Wenst u graag meer informatie over onze krachtige veegmachine of wilt u deze graag aanschaffen? Dan helpen onze specialisten u graag verder! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of via telefoonnummer +31(0) 174 510 266.