Met een schrobmachine wordt het schoonmaken van uw werkomgeving een fluitje van een cent. Vorige maand hebben wij een Stefix 800 schrobmachine geleverd bij Van de Voort tomaten. Met deze machine kunnen zij de hygiëne in de kassen waarborgen om zo de tomatenteelt te bevorderen.

Schrobmachine in de tomatenteelt

Van der Voort is een echt familiebedrijf en ondertussen bestaan ze al ruim 75 jaar. Het bedrijf wordt van generatie op generatie overgedragen en ze hebben een echte passie voor het kweken van tomaten. Ondertussen hebben ze twee locaties, Vierpolders en ’s-Gravenzande, waar ze gemiddeld maar liefst 11 miljoen kilo tomaten oogsten per jaar. Voor Thom van der Voort is het belangrijk om een schone werkomgeving te hebben tijdens de productie van de tomaten. Naast dat de kas en verwerkingsruimte schoon moeten zijn, heerst er in de tomatenteelt een hoge virusdruk waardoor een goede hygiëne essentieel is. Na een miskoop bij een andere leverancier, heeft Van der Voort weer contact opgenomen met Steenks Service. Zij werken momenteel al met onze machines en hebben voor de schrobmachine opnieuw voor Steenks Service gekozen door het goede advies en de service.

Stefix 800 schrobmachine Van der Voort tomaten | Steenks Service Schrobzuigmachine Stefix 800 bij Van der Voort tomaten | Steenks Service

Stefix 800 schrobzuigmachine

Na een adviesgesprek met Steenks Service is er gekozen voor de Stefix 800 schrobzuigmachine. Met een zuigmondbreedte van maar liefst 103 cm en een borstel van 80 cm breed is het mogelijk om 2.900 vierkante meter per uur te schrobben. Dit is ideaal op het moment dat u grote kassen moet schoonmaken. De schrobmachine is zeer wendbaar en gebruiksvriendelijk. Hierdoor is het mogelijk om langs alle randen en zelfs de kleine hoekjes te reinigen. Het vuile water in de vuilwatertank kunt u gemakkelijk aftappen middels de aftapslang en de schoonwatertank is eenvoudig bij te vullen. Daarnaast is de vloer direct droog waardoor de andere werkzaamheden niet stil komen te liggen.

Bekijk via onderstaande video hoe Van der Voort snel en eenvoudig de teeltvloer schoonmaakt:

Steenks Service; uw schrobmachine specialist

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste schrobmachine adviseren. Daarnaast wordt de schrobmachine bij u op locatie afgeleverd en geïnstalleerd. Hierdoor kunt u de machine direct in gebruik nemen. Mocht u na verloop van tijd een onderdeel willen vervangen of een onderhoudsbeurt willen uitvoeren? Ook dan staat Steenks Service voor u klaar! Reparatie en onderhoud kunnen wij bij u op locatie uitvoeren of in onze werkplaats. Wilt u meer weten over onze schrobmachines? Neem dan vooral contact met ons op. Dit kan middels het contactformulier of door een mail te sturen naar info@steenks-service.nl