Intratuin is een welbekende naam in Nederland. Het concern is marktleider in de branche van tuincentra. U kunt bij Intratuin terecht voor alle producten die te maken hebben met het verzorgen van uw tuin, maar ook producten voor de verzorging van huisdieren en leuke woonaccessoires zijn onderdeel van het assortiment.

Met maar liefst 55 vestigingen in Nederland is er altijd een Intratuin bij u in de buurt. Zo ook is Intratuin te vinden in het Zuid-Hollandse ’s-Gravenzande. De Intratuin die zich daar bevindt is een waar winkelcentrum voor huis, tuin en dier.

De Stefix 95 is meer dan alleen een veegmachine

Idealiter moet een winkelcentrum altijd schoon en stofvrij zijn. Om deze reden heeft Intratuin ’s-Gravenzande de Stefix 95 veeg-/zuigmachine aangeschaft bij Steenks Service. In het verleden gebruikte de vestiging in ’s-Gravenzande een veeg-/zuigmachine van een ander type om het immense tuincentrum schoon en stofvrij te houden. De veegmachine was echter na jaren trouwe dienst aan vervanging toe. Met de Stefix 95 had Intratuin ’s-Gravenzande niet alleen de gewenste vervanging aangeschaft, de schoonmaakwerkzaamheden werden zelfs verbeterd en efficiënter gemaakt!

Schoon tuincentrum dankzij de Stefix 95 | Steenks Service

De zuigcapaciteit van de oude veegmachine was op het einde niet meer toereikend, waardoor de schoongemaakte vloer al vrij snel weer vies oogde. De Stefix 95 is in dat opzicht een wereld van verschil: de machine veegt én zorgt er tegelijk voor dat het vuil wordt opgevangen in de daarvoor bestemde vuilbak. Na gebruik kan de vuilbak eenvoudig worden geleegd.

Met een capaciteit van 6.200 vierkante meter per uur is zelfs een groot tuincentrum als Intratuin ’s-Gravenzande snel schoon en stofvrij. Daarnaast is de Stefix 95 wendbaar en beschikt deze uitvoering over borstels aan beide kanten. Ideaal voor de nauwe gangpaden van een tuincentrum.

Klik op de onderstaande link om de Stefix 95 in actie te zien bij Intratuin ’s-Gravenzande:

Meer informatie over uw eigen schoonmaakoplossing

Wenst u na het lezen van dit nieuwsbericht meer informatie te ontvangen over wat Steenks Service kan betekenen voor u? Neem telefonisch vrijblijvend contact op via +31(0) 174 510 266. U kunt ons ook bereiken middels een e-mail via info@steenks-service.nl of vul snel en eenvoudig het contactformulier op onze website in.