De tuinbouw is een dynamische en groeiende sector met een ruime variatie aan werkzaamheden. Deze groei en hoeveelheid aan werkzaamheden vragen om kwalitatieve en betrouwbare hulpmiddelen, die het werk van de kweker vereenvoudigen en versnellen. Bij Steenks Service beschikken we over veel expertise op dit gebied én beschikken we over uiteenlopende oplossingen voor specifieke situaties.

Naast dat veel van onze machines kwekers ontlasten, zijn onze machines tevens inzetbaar in vele andere soorten branches, waaronder de zorg, luchtvaart, industrie, logistiek en verpakkingsindustrie.

Elektrotrekkers voor vereenvoudigen zwaar (intern) transport

Elektrotrekkers zijn voor kwekers in de professionele tuinbouw van grote waarde. Niet alleen omdat ze voor uiteenlopende doeleinden ingezet kunnen worden, maar tevens omdat ze ideaal zijn voor het verzetten van zwaar werk. Zo worden deze machines in de boomkwekerij bijvoorbeeld vaak ingezet met Deense karren om eenvoudig planten te verrijden.

Bij Steenks Service zijn we gespecialiseerd in het leveren van elektrotrekkers. In ons aanbod vindt u dan ook elektrotrekkers van diverse merken, variërend in trekkracht van 500 kg tot maar liefst 30.000 kg. Daarnaast leveren we zowel achterloop elektrotrekkers, als statrekkers en zitmodellen. Wenst u één of meerdere elektrotrekkers te huren voor een kortlopend- of langlopend project? Ook dat is geen probleem.

Elektrotrekker ontlast kwekers | Steenks Service

Automated Guided Vehicles

Machines die alsmaar populairder worden onder kwekers, zijn de Automatisch Geleide Voertuigen. Dit zijn elektrotrekkers die op inductie rijden en een speciaal inductiedraad volgen die in de grond is gefreesd. Hierdoor hebben deze trekkers als enorm groot voordeel dat ze onbemand kunnen rijden. Zeker voor de tuinbouw zijn onze Automated Guided Vehicles enorm aantrekkelijk, aangezien er regelmatig een grote hoeveelheid producten heen en weer gereden moeten worden. Wanneer dit automatisch gebeurt, wordt er tijd én geld bespaard.

Stefix veegmachine voor worteldoek

Eén van onze eigen uitvindingen is de Stefix veegmachine voor worteldoek. Voor deze machine is uitgebreid marktonderzoek gedaan, wat heeft geresulteerd in een machine die aan alle klantbehoeftes voldoet en inmiddels enorm populair is binnen de tuinbouw. De veegmachine reinigt het gronddoek op zachte ondergrond moeiteloos en is tevens geschikt voor het vegen van een betonnen vloer. De veegmachines worden exclusief voor ons gebouwd door een fabriek, waardoor ze nergens anders te verkrijgen zijn.

Machine kopen bij Steenks Service

Wilt u het werk in uw kwekerij efficiënter aanpakken en uw medewerkers ontlasten? Kies dan voor de machines van Steenks Service! Wenst u graag meer informatie over onze machines of wenst u advies over welke machine(s) u het beste kunt gebruiken voor uw specifieke situatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0174 – 510 266. Onze specialisten helpen u graag verder.