Van der Voort is een potplantenkweker gevestigd in Honselersdijk. Hun totaal concept, bestaande uit het verkopen van diverse soorten planten, potmaten en diverse decoratie artikelen, vraagt om een schone werkomgeving. Om die reden heeft Van der Voort geïnvesteerd in een Stefix 95 veeg-/zuigmachine.

Maak je werkomgeving stofvrij met Stefix 95 | Steenks Service

Een arbeidsbesparende oplossing voor Van der Voort Potplanten

In de verwerkingsruimte worden verschillende werkzaamheden verricht: potten worden gevuld met grond, stekken worden gestoken en planten worden de kas in gereden. Tijdens deze werkzaamheden zal er altijd wat stof en aarde op de grond terechtkomen, wat zich door de beweging van mensen en machines verder verspreidt door de verwerkingsruimte.

In het verleden werden een bezem en een industriële stofzuiger gebruikt om de verwerkingsruimte schoon te maken, wat een erg tijdrovende activiteit is. Bovendien was de capaciteit van de industriële stofzuiger nog lang niet groot genoeg om de grote oppervlakte van de verwerkingsruimte effectief schoon te maken. Een medewerker van Van der Voort Potplanten was vaak meerdere uren kwijt aan de schoonmaakwerkzaamheden.

De Stefix 95: een doeltreffende en efficiënte oplossing

De Stefix 95 bood een arbeidsbesparende oplossing voor het bedrijf. De veeg-/zuigmachine is, met een capaciteit van 6.200 vierkante meter per uur, in staat om de verwerkingsruimte van Van der Voort Potplanten binnen één uur schoon te maken. Een groot verschil met de oude werkwijze waar het bedrijf uren kwijt was met de schoonmaak van de verwerkingsruimte.

Rick Goodall (Van der Voort Potplanten) omschrijft de Stefix 95, in combinatie met een zijborstel, als de perfecte oplossing voor in de verwerkingsruimte. Vanuit zijn eerdere ervaringen met de machine weet Rick dat de Stefix 95 eenvoudig werkt en super doeltreffend is.

Daarnaast maakt de Stefix 95 de ruimte ook daadwerkelijk stofvrij. Sander Zuidgeest (Steenks Service) omschrijft de machine als multifunctioneel: tijdens het vegen wordt op de grond liggend stof meteen opgezogen. Met handmatig vegen wordt het stof in principe alleen verplaatst. De Stefix 95 zuigt het stof daadwerkelijk op en slaat het op in de daarvoor bestemde vuilbak. Na het opzuigen kan de vuilbak eenvoudig worden geleegd, klaar voor toekomstig gebruik.

Meer informatie over Stefix 95?

Wenst u meer informatie over de Stefix 95 veeg-/zuigmachine of bent u benieuwd hoe deze machine u kan ondersteunen in uw bedrijfsprocessen? Bel ons dan gerust op het telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of vul snel en eenvoudig het contactformulier op onze website in.