Uw gestapelde goederen veilig en op de beste manier verpakken en transporteren? Onze Reisopack omsnoeringsmachines zijn hierbij onmisbaar! Omsnoeringsmachines zijn te gebruiken voor alle branches en worden ingezet bij een groot aantal bedrijven voor het verticaal en horizontaal omsnoeren van dozen, pallets, zakken, kisten en vaten. Voor elk soort bedrijf en voor producten van elk formaat biedt Reisopack een oplossing!

Semi-automatische en volautomatische omsnoeringsmachines

Bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment aan Reisopack omsnoeringsmachines. Van een ‘eenvoudige’ semi-automatische omsnoeringsmachine tot een volautomatische omsnoeringsmachine met hoge capaciteit. Naar wens kunnen de topmodellen van Reisopack tevens voorzien worden van een automaat voor hoeklatten.

Reisopack 2915 en Reisopack 2830

De Reisopack 2915 is een hypermoderne automatische omsnoeringsmachine. Deze bindmachine is verrijdbaar en beschikt over een hoeklattenautomaat, waardoor het omsnoeringsproces compleet wordt geautomatiseerd.

Op zoek naar een omsnoeringsmachine die u ook kunt huren? De semi-automatische omsnoeringsmachine Reisopack 2830 is verplaatsbaar en eenvoudig in gebruik. De machine wordt naast de gestapelde pallet geplaatst, waarna de pallet met behulp van hoeklatten binnen één minuut wordt omgesnoerd.

Bij Steenks Service kunt u tevens terecht voor maatwerk, waardoor omsnoeringsmachines geheel op maat voor u kunnen worden gemaakt. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Benieuwd naar alle omsnoeringsmachines van Reisopack? Bekijk ze op onze website.

Nieuwe en gebruikte omsnoeringsmachines

Naast de nieuwe omsnoeringsmachines van Reisopack, verkoopt Steenks Service tevens gebruikte omsnoeringsmachines. Deze worden uiteraard eerst volledig gereviseerd en optisch geheel opgeknapt, voordat we ze in ons aanbod opnemen. Op deze manier kunnen we ook bindmachines aanbieden aan bedrijven die liever een gebruikte bindmachine kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Heeft u zelf nog een omsnoeringsmachine staan die u wilt verkopen of inruilen? Ook dat is mogelijk bij ons!

Een Reisopack omsnoeringsmachine aanschaffen?

Bent u op zoek naar een omsnoeringsmachine waarmee u eenvoudig en snel gestapelde goederen stevig verpakt? Dan is een Reisopack omsnoeringsmachine de juiste keuze! Bent u geïnteresseerd, maar heeft u nog enkele vragen? Of wilt u gelijk een omsnoeringmachine aanschaffen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten via telefoonnummer +31(0) 510 266 of via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder!