Sinds dit jaar kunt u bij Steenks Service onderdelen voor uw machines bestellen in onze gebruiksvriendelijke webshop. Met onze onderdelen configurator heeft u binnen een paar klikken de juiste onderdelen die u nodig heeft.

Snelle levering

In ons onderdelenmagazijn beschikken wij over meer dan 3.000 artikelen van verschillende machines. Deze ruime voorraad zorgt ervoor dat wij een snelle levering kunnen garanderen aan onze klanten. Daarnaast werken wij nauw samen met UPS, die er samen met ons voor zorgt dat uw bestelling snel bezorgd kan worden. Zowel internationale als nationale zendingen worden dagelijks verwerkt met dank aan deze fijne samenwerking.

Hoe bestel ik een onderdeel via de webshop?

Wij vinden het zeer belangrijk dat onze webshop gebruiksvriendelijk en toegankelijk is voor iedereen. Daarom hebben wij voor u een onderdelen configurator gecreëerd. Met deze tool kunt u makkelijk de gewenste onderdelen bestellen. Aan de hand van een stappenplan helpen wij u met het zoeken naar het gewenste artikel. Weet u reeds welk onderdeel u nodig heeft? Aan de hand van de zoekbalk in de webshop kunt u met een artikelcode of productnaam het juiste onderdeel vinden en toevoegen aan de winkelwagen.

Registreer u op onze webshop

Om de webshop optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om een account aan te maken op deze pagina. Met dit account kunt u de prijzen van de onderdelen bekijken en onmiddellijk een bestelling plaatsen. Wenst u liever eerst rond te kijken of vrijblijvend een offerte aan te vragen? Dan kunt u dit ook zonder account doen.

Mocht u nog vragen hebben over de webshop of de onderdelen in ons aanbod, dan kunt u altijd rekenen op ons persoonlijke en vakkundige advies. Neem gerust contact met ons op via het online contactformulier op de website of via ons telefoonnummer +31(0) 174 510 266.