De nieuwe Stefix 150 veeg-/zuigmachine werd in februari gelanceerd op de HortiContact beurs in Gorinchem en was ook tijdens GreenTech Amsterdam een eyecatcher op de stand. Vele relaties waren enthousiast over deze brede veegmachine en de eerste Stefix 150’s zijn dan ook al bezorgd bij onze klanten. Van tuinbouwbedrijf tot bloemenexporteur en van volle grond kwekers tot transportbedrijven, diverse klanten hebben afgelopen maand de eerste veegmachines al ontvangen en zijn erg enthousiast over de nieuwste innovatie van Steenks Service!

Levering bij diverse klanten

De Stefix 150 kreeg na bekendmaking direct veel enthousiaste reacties van bedrijven die wilden investeren in de aanschaf van een nieuwe veeg-/zuigmachine. De eerste leveringen zijn ondertussen voltooid. Kwekerij Grootscholten, Ui- en preikweker Roorda Ternaard, H.Z. Logistics en Bloemen- en plantenexporteur B&G de Mooij waren de gelukkige en konden direct aan de slag met hun nieuwe schoonmaakmachines. Zoals afgesproken, werd er ook een anderhalve meter bier geleverd, als onderdeel van de speciale lanceringsactie tijdens HortiContact.

Levering Stefix 150 | Steenks Service

Stefix 150 veeg-/zuigmachine

Door de extra brede veegmond van ruim anderhalve meter, heeft u binnen een ogenblik grote grondoppervlaktes schoongemaakt. Daarnaast wordt het stof niet slechts opgeveegd, maar ook direct opgezogen. Door deze effectieve wijze van schoonmaken bespaart u een hoop werk en tijd. De vuilbak demonteert u gemakkelijk van de machine, waardoor u deze na een schoonmaakbeurt kunt legen.

Snel schoonmaken met een veeg-/zuigmachine

Wilt u ook tijd besparen bij het op peil houden van de hygiëne binnen uw organisatie? Dan heeft u baat bij een veeg-/zuigmachine. De Stefix 150 is goed toepasbaar op grote ruimtes, bijvoorbeeld van het vegen van een productiehal, schuur, expeditieruimte of distributiecentrum.

Neem voor een specialistisch advies of een proefrit contact op met ons. Dit kunt u doen door uw vraag in te sturen via ons contactformulier. Liever per direct contact met een specialist? Dan kunt u bellen naar +31(0) 174 510 266 of een mail sturen naar info@steenks-service.nl.