Bent u op zoek naar een manier om oogstwerkzaamheden gemakkelijker en efficiënter te laten verlopen? Dan bieden we bij Steenks Service de oplossing! Wij leveren namelijk oogstwagens voor alle teeltsoorten; van groente en fruit tot snijbloemen. Met behulp van onze oogstwagens versnelt u niet alleen de oogstwerkzaamheden, maar bent u er tevens van verzekerd dat uw producten onbeschadigd vervoerd worden. Wilt u ook graag het interne transport van goederen na het oogsten geheel automatiseren? Dan bieden onze AGV elektrotrekkers u een helpende hand!

Tomaten oogstwagens

De tomaten oogstwagens uit ons aanbod zijn zo ontworpen dat het transport over zowel de buisrail als over het betonpad moeiteloos verloopt. Dit is mogelijk dankzij de vier zware zwenkwielen, vier massieve flensrollen en twee rubberen middenwielen. De trostomaten oogstwagens zijn leverbaar in diverse lengtes en spoormaten en zijn tevens geschikt voor het automatisch op- en afduwen van dozen en kisten.

Oogstwagens voor snijbloemen

Ook voor het oogsten van snijbloemen bieden wij diverse oogstwagens. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over een AGV gerbera oogstwagen, welke automatisch over het betonpad naar de verwerkingsruimte rijdt. Deze wagen is verkrijgbaar in diverse containerafmetingen en kan ingesteld worden op een snelheid van maximaal 60 meter per minuut. De container wordt automatisch geleegd, waarna de wagen terugrijdt naar de kas. Ook voor het oogsten van rozen bieden wij een geschikte oogstwagen.

Oogstwagens automatisch transporteren

Na het oogsten van de tomaten, paprika’s, gerbera’s of rozen, dienen de oogstwagens getransporteerd te worden naar de verwerkingsruimte. Om dit proces te vereenvoudigen, kunt u onze AGV elektrotrekkers inzetten. Naast hun trekkracht, beschikken deze wagens over enkele andere voordelen. De AGV elektrotrekkers verplaatsen zich namelijk geheel automatisch over een inductie-traject. Ligt er een obstakel op de weg? Dankzij een scanner die obstakels herkent, stoppen de wagens met rijden en rijden ze pas verder wanneer het obstakel is verwijderd. Bovendien ontlast u uw medewerkers met behulp van een AGV wagen, omdat deze niet handmatig verplaatst hoeft te worden.

Oogstwagens kopen bij Steenks Service

Wilt u uw oogstwerkzaamheden zo efficiënt mogelijk laten verlopen? Kies dan voor de oogstwagens van Steenks Service! Wenst u meer informatie over onze wagens of wilt u graag advies over welke oplossing het meest geschikt is voor uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website of telefonisch via +31(0) 174 510 266. Onze specialisten helpen u graag verder!