Bent u op zoek naar een manier om vuil en fijnstof op een efficiënte manier op te vegen? Dan biedt een worteldoek veegmachine dé oplossing voor u. Met onze Stefix veegmachines kunt u eenvoudig en snel uw anti-worteldoek en teeltvloeren in de kas schoonmaken. Beschikt u bijvoorbeeld over teeltvloer van ErfGoedVloer of MyPex anti-worteldoek? Dan bieden onze Stefix veegmachines u de helpende hand! De machines kunnen zowel in kassen als in buitenvelden gebruikt worden.

Schoonmaken teeltvloeren en anti-worteldoek

Om plagen en ziektes te voorkomen, is het zeer belangrijk om anti-worteldoek tijdens de teeltwissel grondig schoon te maken indien deze meerdere seizoenen wordt gebruikt. Daarnaast wilt u uw teeltvloer natuurlijk schoonvegen zonder dat deze beschadigd raakt. De Stefix worteldoek veegmachines uit ons assortiment assisteren u hier uitstekend bij. Bovendien kunt u met behulp van deze machines een hoop tijd besparen. We lichten graag twee machines voor u uit.

Worteldoek veegmachine Stefix 135

Sinds de succesvolle lancering van de Stefix 135 in 2016, is de populariteit van deze zitveegmachine alleen maar gestegen. Deze zuig-/veegmachine heeft een capaciteit van maar liefst 10.000 vierkante meter per uur, waardoor deze ideaal is voor het vegen van zeer grote oppervlakken. Met een veegbreedte variërend van 700 millimeter tot 1.350 millimeter, is deze machine uitermate geschikt voor het vegen en zuigen van ongelijke, zachte vloeren of anti-worteldoeken in de kas. Dankzij de brede banden kunnen wij u ervan verzekeren dat de Stefix 135 geen sporen in de ondergrond achterlaat en alles mooi vlak blijft.

Achterloop veeg-/zuigmachine Stefix 73

Voor het schoonmaken van kleinere oppervlakken is de Stefix 73 de machine die u zoekt! Deze compacte veegmachine heeft geen zitoppervlak en wordt dus als achterloop veeg-/zuigmachine gebruikt. De veegbreedte van de Stefix 73 is, afhankelijk van het aantal zijborstels, maximaal 900 millimeter. De brede wielen zorgen er daarnaast voor dat de machine perfect is voor het vegen van zachte en ongelijke vloeren, zoals teeltvloeren in de kas en buitenvelden.

Worteldoek veegmachines kopen bij Steenks Service

Wilt u uw anti-worteldoek of teeltvloer (bijvoorbeeld van MyPex of ErfGoedVloer) efficiënt reinigen en bent u geïnteresseerd in de worteldoek veegmachines van Steenks Service? Neem gerust contact met ons op! Wij adviseren u graag over welke machine het meest geschikt voor uw situatie is. Ook voor andere vragen staan wij graag voor u klaar.