Dient u zware last of goederen met een groot volume te verplaatsen en bent u op zoek naar een manier om dat zo efficiënt mogelijk te doen? Met behulp van de sterke elektrotrekkers van Steenks Service verloopt dergelijk transport eenvoudiger én sneller. Onze elektrotrekkers beschikken over een trekkracht variërend van 500 kg tot maar liefst 30.000 kg, waardoor ze ideaal zijn om werk te verzetten waarbij veel vermogen is vereist.

Elektrotrekkers voor diverse branches

Door hun multifunctionele toepasbaarheid kunnen elektrotrekkers in veel verschillende branches worden ingezet. Als vanzelfsprekend zijn veel van onze trekkers actief in de glastuinbouw, waar ze bijvoorbeeld worden gebruikt voor het trekken van oogstwagens vanuit de kas naar de schuur, of voor het verplaatsen van containers. Ook in de zorgsector wordt steeds vaker een beroep gedaan op onze elektrotrekkers om de productiviteit te verhogen en het fysieke werk te verlichten. Doordat met behulp van een elektrotrekker gemakkelijk lastig te hanteren vracht over langere afstanden kan worden vervoerd, verbetert hierdoor het interne transport in ziekenhuis, verzorgingstehuis of medische instelling. Bovendien kunnen de elektrotrekkers, omdat ze elektrisch zijn, zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Onze maatwerkoplossingen

Wilt u graag een elektrotrekker inzetten voor uitdagende doeleinden en heeft u dus specifieke wensen? Dat is voor Steenks Service geen enkel probleem! Wij zijn namelijk al meer dan 35 jaar ervaren in het leveren van maatwerkoplossingen en hebben al vele klanten voorzien van een elektrotrekker op maat. Op basis van uw wensen gaan onze monteurs aan de slag met het opbouwen van een elektrotrekker die volledig aan uw behoeften voldoet. Bij maatwerk kunt u bijvoorbeeld denken aan het monteren van trekhaken, het vervangen van de stoel voor een tweezitsbank, het monteren van een hydraulische kiepbak of het spuiten van de elektrotrekker in de gewenste kleuren. Niets is voor ons te gek!

Elektrotrekker huren

Naast dat u bij ons terecht kunt voor het aanschaffen van een nieuwe of tweedehandse elektrotrekker op maat, kunt u bij ons tevens elektrotrekkers huren. Heeft u een kortlopend project waarbij u een elektrotrekker goed kunt gebruiken? Of zit de piektijd eraan te komen en wilt u uw medewerkers ontlasten door een extra elektrotrekker in huis te halen? Dan biedt het huren van een elektrotrekker de uitkomst. Kiest u voor het huren van een elektrotrekker bij Steenks Service? Dan profiteert u van vaste voordelige prijzen en weet u altijd waar u aan toe bent.

Maatwerkoplossing voor uw elektrotrekker bij Steenks Service

Op zoek naar een betrouwbare partner die een geschikte maatwerkoplossing voor uw elektrotrekker kan bieden? Steenks Service staat graag voor u klaar. Schroom vooral niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of via het online contactformulier op onze website. Samen bespreken we uw wensen en eisen, zodat wij u vervolgens kunnen voorzien van een elektrotrekker die in uw specifieke situatie het maximale resultaat biedt.