Heeft u binnenkort een kortlopend project waarbij zwaar werk verzet moet worden? Of heeft u momenteel last van tijdelijke piekdrukte, waardoor één of meerdere extra elektrotrekkers zeer gewenst zijn? Huur uw elektrotrekker dan snel en eenvoudig bij Steenks Service! Het huren van een elektrotrekker is zowel voor korte als langere perioden mogelijk. Wij helpen u graag bij het verlichten van elke zware klus.

Elektrotrekkers bij Steenks Service

Steenks Service is al meer dan 35 jaar betrouwbare leverancier van elektrotrekkers. Dankzij hun trekkracht variërend van 500 kg tot zelfs wel 25.000 kg, worden elektrotrekkers in veel verschillende sectoren ingezet. Zo worden onze elektrotrekkers niet alleen gebruikt in de industriële sector en in de tuinbouw, maar tevens in de zorg en bij bloemenveilingen.

Naast dat u elektrotrekkers bij ons kunt huren, kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor het kopen van nieuwe en gebruikte elektrotrekkers. Tevens kunnen wij u voorzien van een elektrotrekker op maat, zodat deze volledig aansluit bij uw bedrijfsvoering.

Spijkstaal elektrotrekkers

Met het populaire merk Spijkstaal, zijn wij in staat om krachtige elektrotrekkers te leveren waarvoor geen enkele uitdaging te groot is. We lichten graag drie elektrotrekkers voor u uit:

Spijkstaal 301

Dient u tijdens uw werkzaamheden vaak op- en af te stappen? Dan is de Spijkstaal 301 met lage opstap de ideale elektrotrekker voor u. Deze elektrotrekker beschikt over een trekkracht van 1.500 kg.

Spijkstaal 308

Wanneer u zware goederen dient te transporteren, dan biedt de Spijkstaal 308 u de nodige helpende hand. Deze elektrotrekker beschikt namelijk over een trekkracht van maar liefst 8.000 kg.

Spijkstaal 310

De Spijkstaal 310 beschikt over een trekkracht van 10.000 kg en is dankzij de cabine zeer geschikt voor werkzaamheden die worden uitgevoerd in de buitenlucht.

Elektrotrekker huren bij Steenks Service

Verlichting nodig bij een zware klus? Huur uw elektrotrekker eenvoudig bij Steenks Service! Wij zorgen ervoor dat uw gehuurde elektrotrekker is voorzien van de gewenste trekhaak en een bijbehorende acculader, zodat u direct aan de slag kunt. Twijfelt u nog over welke elektrotrekker het beste geschikt is voor uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op, onze experts adviseren u graag.