Steenks Service heeft weer nieuwe exemplaren van de Empas spuitwagen met een tankinhoud van maar liefst 200 liter in aanbouw. Waar andere spuitwagens in ons assortiment voornamelijk geschikt zijn voor het bespuiten van gewassen, leent deze spuitwagen zich ook uitstekend voor het ontsmetten van vrachtauto’s! Bent u benieuwd naar de eigenschappen en mogelijkheden van deze spuitwagen? Wij vertellen het u in dit nieuwsbericht.

Kenmerken van de Empas spuitwagen

De eigenschappen van de Empas spuitwagen (BR0000999) verschillen enigszins van de andere uitvoeringen van onze spuitwagens. Zo beschikt deze spuitwagen over een 10 bar pomp met een capaciteit van 13 liter per minuut en een 14-dops RVS spuitmast mast die eenvoudig in hoogte verstelbaar is. Dankzij de twee tractie accu’s van 12 volt 118 Ah, bent u verzekerd van een accuduur van ongeveer drie uur. De twee tractie accu’s worden meegeleverd.

Spuitwagen voor ontsmetten vrachtwagens

Spuitwagens worden voornamelijk gebruikt voor het schoonspuiten van kassen en het bespuiten van gewassen, bijvoorbeeld voor het bestrijden van plaatselijke ziekten en plagen. Met de Empas spuitwagen is het niet alleen mogelijk om water en bestrijdingsmiddelen te vernevelen, maar de spuitset is ook uitermate geschikt voor het eenvoudig en snel ontsmetten van vrachtwagens. Iets wat van groot belang is wanneer er virussen de ronde doen. Bekijk het filmpje op onze Facebookpagina om te zien hoe dit in zijn werk gaat!

Deze spuitwagen aanschaffen?

Wanneer u op zoek bent naar een manier om uw vrachtwagens eenvoudig en snel te kunnen ontsmetten, is deze spuitwagen dé oplossing. Wilt u graag meer weten over deze Empas spuitwagen? Dan helpen onze specialisten u graag verder. Neem gerust contact met ons op via het online contactformulier of via telefoonnummer +31(0) 174 510 266.