Steenks Service heeft in de maand mei een Bio Chopper verkocht. Het product is verkocht aan een tomatenkwekerij in Finland. De Bio Chopper is zelf door Steenks Service naar RW Constructies in Finland getransporteerd. Vervolgens hebben zij de levering overgenomen en de machine succesvol afgeleverd bij de tomatenkweker. In dit nieuwsbericht leest u verder over de Bio Chopper en de levering.

Transport van Nederland naar Finland

De Bio Chopper heeft een lange route af moeten leggen om bij de klant terecht te komen. Steenks Service heeft zelf al ruim 2.000 kilometer gereden om het product bij RW Constructies te krijgen. Het transportproces werd vanaf daar door RW Constructies overgenomen, wat een vaste partner van Steenks Service is. Het partnerschap tussen Steenks Service en RW Constructies werd eerder bekend gemaakt op een Finse Beurs. De Bio Chopper was na levering direct klaar voor gebruik.

Bio Chopper wordt getransporteerd | Steenks Service

Bio Chopper van Steenks Service

De Bio Chopper is een gewasversnipperaar van Steenks Service, die gebruikt kan worden voor de teeltwisseling. De Bio Chopper hakt met gemak oud gewas fijn, waardoor de afvoering efficiënter verricht kan worden. De gewasversnipperaar krijgt het oude gewas toegediend via transportmatten. Na het hakken, wordt het gewas vervolgens via de afvoerpijp uitgeblazen. De Bio Chopper heeft een flexibele werking, want de richting en afstand van het uitblazen kan eenvoudig worden aangepast. Het afval wordt opgevangen door een kiepbak, zodat het gehakte gewas gemakkelijk gedumpt kan worden in een grote afvalcontainer. Een Bio Chopper snippert gemiddeld zo’n 2.500 tot 5.000 vierkante meter per uur.

Bio Chopper in gebruik | Steenks Service

Machines bij Steenks Service

Bent u ook geïnteresseerd om de productieprocessen binnen uw bedrijf te automatiseren? Dan kunnen wij u verder helpen. Steenks Service heeft een ruim aanbod machines die geschikt zijn voor gebruik binnen de land- en tuinbouw. Benieuwd welke machines uw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@steenks-service.nl. Liever telefonisch contact? Steenks Service is te bereiken via +31(0) 174 510 266!