Onlangs hebben we een gloednieuwe Reisopack 2830 mogen afleveren bij het Westlandse Florca. Florca is een bloemenexportbedrijf dat dagelijks grote hoeveelheden verse bloemen en planten per luchtvracht exporteert naar meer dan 60 bestemmingen wereldwijd. Het bloemenexportbedrijf gebruikt voor het transporteren van de bloemen en planten speciale dozen van stevig golfkarton, welke zijn voorzien van speciaal beschermingsmateriaal. De dozen met de bloemen en planten worden vervolgens in een gekoelde laadruimte per bestemming op pallets geplaatst, alvorens ze worden geëxporteerd naar het land van bestemming.

Transport van bloemen en planten

Voor het binden van de pallets met dozen maakte Florca gebruik van plasticfolie. Dit had echter geen positieve invloed op de speciale dozen, waardoor het bedrijf op zoek ging naar een andere oplossing. Uiteindelijk heeft Florca gekozen voor onze Reisopack 2830 omsnoeringsmachine. Ten opzichte van de folie, hebben strips van de omsnoeringsmachine als voordeel dat het vacuüm koelen sneller verloopt. Bovendien is dit een duurzamere én eenvoudigere methode van pallets binden.

Reisopack 2830 voor omsnoeren van pallets

De Reisopack 2830 omsnoeringsmachine is niet voor niks één van de populairste modellen uit ons assortiment. De semi-automatische omsnoeringsmachine is namelijk zeer eenvoudig in gebruik en daarnaast erg flexibel, waardoor je deze snel en gemakkelijk kunt verplaatsen. De machine wordt naast de om te snoeren pallet geplaatst, waarna deze handmatig wordt gebruikt om de pallet om te snoeren. Al binnen 54 seconden is een pallet volledig met hoeklatten omgesnoerd. Dient u binnen uw organisatie ook vaak goederen om te snoeren? Dan bieden onze Reisopack 2830 en andere omsnoeringsmachines dé oplossing! Niet alleen bespaart u veel tijd, tevens zorgt u voor een mindere werkbelasting voor uw medewerkers.

Bekijk hieronder de werking van de Reisopack 2830 bij Florca:

Omsnoeringsmachine kopen bij Steenks Service

Bent u ook op zoek naar een manier om pallets stevig, veilig, snel én gemakkelijk om te snoeren? Bij Steenks Service bieden we diverse soorten omsnoeringsmachines aan waarmee u ervoor zorgt dat u uw (gestapelde) goederen zorgeloos kunt transporteren. Wenst u graag meer informatie over onze machines of wilt u graag advies over welke machine het meest geschikt is voor uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!