Voor het uitvoeren van werkzaamheden in de kas, dicht bij de grond of op hoogte, bieden buisrailwagens de uitkomst. Naast dat de wagens over de betonnen vloer kunnen rijden, kunnen deze tevens elektrisch rijden op een buisrailsysteem. Dit maakt ze ideaal voor bijvoorbeeld het oogsten en spuiten van het gewas, maar ook voor reinigingswerkzaamheden en diverse reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan het kasdek. Oftewel, een buisrailwagen is zeer nuttig om de efficiëntie van werkzaamheden in de kas te vergroten. Denkt u erover om een buisrailwagen aan te schaffen? Bij Steenks Service bieden we een ruim assortiment aan nieuwe buisrailwagens, maar we hebben tevens veel nette, gebruikte wagens op voorraad staan. Wist u dat het aanschaffen van een gebruikte buisrailwagen een aantal voordelen kan bieden ten opzichte van een nieuwe?

Voordelen van een gebruikte buisrailwagen

Bij Steenks Service is het mogelijk om een gebruikte buisrailwagen in te ruilen of te verkopen. Hierdoor kunnen we tweedehands buisrailwagens aanbieden voor bedrijven die hier de voorkeur aan geven. Uiteraard worden alle gebruikte wagens die bij ons worden gebracht volledig gereviseerd voordat ze door worden verkocht. We testen de accu’s grondig, controleren de volledige machine en repareren deze waar nodig. Daarnaast wordt een gebruikte buisrailwagen opnieuw gespoten, waardoor deze zo goed als nieuw bij u wordt afgeleverd! Bovendien leveren wij de wagens met drie maanden garantie. Zo profiteert u van een wagen van topkwaliteit en dat voor een gunstigere prijs!

Buisrailwagens uitgelicht

Ons aanbod tweedehands buisrailwagens is erg divers en bestaat uit machines van gerenommeerde merken als Berkvens, Bogaerts GL, Buitendijk-Slaman en Berg Hortimotive. We lichten graag drie machines kort voor u uit.

Buisrailwagen Benomic Star

Buisrailwagen Benomic Star

Ook met deze gebruikte buisrailwagen van Berg Hortimotive kunt u drie meter de hoogte in. Dankzij de snelle rijmotor kunt u zich zo’n 60 meter verplaatsen binnen één minuut. Daarnaast beschikt de wagen over brede wielen die tevens geschikt zijn voor het betonpad en over een dubbel hydraulisch schaarplateau.

Bekijk gebruikte buisrailwagen

Gebruikte buisrailwagen kopen bij Steenks Service

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een nette, opgeknapte gebruikte buisrailwagen bij Steenks Service? Of wenst u meer informatie over onze diverse wagens? Neem dan gerust contact met ons op. Samen bespreken we uw wensen en eisen, zodat wij u kunnen voorzien van een geschikte buisrailwagen die in uw situatie het maximale resultaat biedt. Neem telefonisch contact op via +31(0) 174 510 266 of via het online contactformulier.