Het voorjaar is in volle gang en verschillende branches zitten op dit moment in hun piekperiode. Dit betekent voor veel bedrijven dat hun systemen op volle toeren draaien. Om die reden start Steenks Service vanaf vandaag met een speciale Spijkstaal voorjaarsactie. U krijgt tot en met 21 juni 2022 tijdelijk korting op zowel de Spijkstaal 301 & 304 elektrotrekker. Dankzij de korting kunt u de Spijkstaal 301 statrekker voor maar liefst €9.285 aanschaffen in plaats van €10.600. De Spijkstaal 304 opzittrekker kunt u tijdens de actie voor €16.170 aankopen in plaats van €17.103.

Elektrotrekkers volledig rijklaar afgeleverd

Schaft u een van de elektrotrekkers aan bij Steenks Service, dan wordt u volledig in dit proces ontzorgd. De elektrotrekkers worden rijklaar bij u op locatie afgeleverd en zijn voorzien van een acculader en VBA trekhaak. Bovendien zorgen wij ervoor dat zowel de trekker als lader VA gekeurd worden. Tot slot is de levertermijn volledig in overleg en houden wij te allen tijde rekening met specifieke verzoeken.

Verschil tussen de Spijkstaal 301 & 304

Heeft onze voorjaarsactie u overtuigd om een elektrotrekker aan te schaffen? Maar heeft u geen idee welke van de twee elektrotrekkers het beste in uw productielijn past? Dan leggen wij u graag het verschil uit.

De Spijkstaal 301 is een statrekker wat ideaal is voor kleine ruimtes. De elektrotrekker is zeer compact en wendbaar en heeft een trekkracht van maar liefst 1.500 kilo. De Spijkstaal 301 elektrotrekker is zeer geschikt voor bijvoorbeeld orderpicken.

Onze Spijkstaal 304 elektrotrekker is een opzittrekker en dus ideaal voor wat langere afstanden. De trekker heeft een trekkracht van 4.000 kilo en is dus erg geschikt voor zwaardere ladingen. Dankzij de smalle bouw van de elektrotrekker, kan deze ingezet worden in krappe gangpaden en kleinere ruimtes.

Elektrotrekker breed inzetbaar

Een elektrotrekker is erg breed inzetbaar in verschillende organisaties, zoals in ziekenhuizen, luchthavens en bloemenveilingen. De elektrotrekker heeft zijn populariteit in deze branches te danken aan het feit dat deze elektrisch aangedreven is en dus ook binnen gebruikt kan worden. Dankzij de vol tractie accu kan het maximale vermogen uit de motor gehaald worden, waardoor ook zware objecten soepel getransporteerd kunnen worden.

Spijkstaal 304 in ziekenhuis | Steenks Service

Spijkstaal 301 of 304 bestellen bij Steenks Service

Dankzij onze voorjaarsactie kunt u nu zeer voordelig een Spijkstaal 301 of 304 bestellen. Wacht daarom niet langer en bestel uw machine via onze website. Heeft u vragen over de machines of de voorwaarden van de actie? Neem gerust vrijblijvend contact met op ons op via het online contactformulier of telefonisch via +31(0) 174 510 266. Wij helpen u graag verder!