Nu de zomer definitief achter ons ligt en de herfst zijn intrede heeft gedaan, is het bij veel bedrijven de hoogste tijd voor een flinke schoonmaakbeurt. Een schoonmaakbeurt die wel zo belangrijk is om schoon en fris de komende winter in te gaan.

Om u een handje te helpen bij het reinigen van de vloer in uw bedrijfshal, het betonpad in uw kas of uw winkelruimte, lanceert Steenks Service in de maand oktober een speciale actieperiode genaamd Schrobtober. Tijdens Schrobtober bieden wij u diverse hoge kortingen in ons brede assortiment aan schrobmachines. Op de Schrobtober pagina van onze website vindt u alle achterloop- en opzitmachines, inclusief de van toepassing zijnde prijzen en kortingen!

Steenks Service bezorgt uw schrobmachine gratis in Nederland

Bij levering is iedere schrobmachine direct klaar voor gebruik, met inbegrip van relevante accessoires zoals accu’s en laders. Daarnaast krijgt u bij de aanschaf van een schrobmachine maar liefst een volledig jaar garantie én wordt deze gratis bezorgd in heel Nederland. Tot slot zijn vanzelfsprekend speciale verzoeken omtrent levering, inruil en machinespecificaties te allen tijde bespreekbaar. Precies zoals u dat van ons gewend bent.

Wacht dus niet langer en profiteer tot 28 oktober 2022 van hoge kortingen tijdens Schrobtober!

Schrobtober | Steenks Service

Een snelle en efficiënte schoonmaak met schrobmachines van Steenks Service

Bent u op dit moment te veel tijd en moeite kwijt aan de schoonmaak van uw bedrijfsvloer? Bij Steenks Service hebben wij een breed assortiment aan schrob-/zuigmachines om dit proces sneller en efficiënter aan te pakken. Een schone bedrijfsvloer is tenslotte van belang voor zowel de hygiëne van uw werknemers, als de uitstraling naar uw klanten.

Een schrob-/zuigmachine biedt het beste van twee werelden. Allereerst maakt de machine de vloer nat met water in combinatie met een geschikt reinigingsmiddel, waarna de borstels de vloer grondig schoonmaken. Na afloop wordt het vervuilde water opgezogen en opgeslagen in de daarvoor bestemde vuilwatertank.

Steenks Service heeft een breed assortiment aan Stefix schrobmachines. Zo beschikken wij over achterloopmachines en opzitmachines die variëren in schoonmaakcapaciteit van 900 m²/uur tot wel 5.500 m²/uur! Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor diverse soorten borstels, geschikt voor ieder type vloer.

Meer informatie over schrobmachines en Schrobtober?

Wenst u eerst meer informatie te ontvangen over de schrobmachines van Steenks Service of over onze Schrobtober actieperiode? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met ons via telefoonnummer +31(0) 174 510 266. Desgewenst kunt u natuurlijk ook gebruikmaken van ons online contactformulier!