Het wagenpark van HS Tuinbouw Service is recentelijk uitgebreid met acht nieuwe buisrailwagens van Steenks Service. Het gaat om het nieuwste model Berkvens GL6500-D. Wilt u meer over dit model weten en bent u benieuwd naar wat dit het tuinbouwbedrijf heeft opgeleverd? U leest het in dit nieuwsbericht.

Uitbreiding wagenpark van HS Tuinbouw Service

HS Tuinbouw Service, gevestigd in Naaldwijk, ontwerpt kassen en regelt alles omtrent de realisatie en het onderhoud hiervan, zodat klanten zich kunnen focussen op de teelt. Het bedrijf maakt al langere tijd gebruik van buisrailwagens ter ondersteuning van verschillende werkzaamheden in de tuinbouw. Waar HS Tuinbouw Service eerder buisrailwagens huurde, hebben ze er ditmaal voor gekozen om te investeren in eigen wagens.

De voornaamste reden hiervoor is om de huidige dienstverlening te verbeteren. Wanneer het bedrijf eigen buisrailwagens bezit, kan er sneller geschakeld worden en beter ingespeeld worden op de klantvraag. Zo brengt huren wachttijden met zich mee of voldeden de buisrailwagens van klanten in het verleden niet altijd aan de nieuwste CE-regelgeving.

Berkvens GL6500-D buisrailwagens

Momenteel is de Berkvens GL6500-D de modernste buisrailwagen op de markt. Met een maximale platformhoogte van 650 centimeter kan er eenvoudig aan hoge kassen worden gewerkt. De buisrailwagens kunnen over meerdere buisrailsporen tussen de 42,5 en 60 centimeter rijden. Ook bevatten de wagens buisdetectie, een scheefstandmelder en een platformlast beveiliging.

Bovendien kan er veilig gewerkt worden met de buisrailwagens. Zo voldoen ze aan de laatste EU wet- en regelgeving (CE-richtlijn). Tevens zijn de hydraulische steunpoten van de wagens bedienbaar vanaf het bedieningspaneel, waardoor ze gestempeld kunnen worden. Zo kan er veilig op hoogte gewerkt worden.

Buisrailwagens kopen bij Steenks Service

Wilt u buisrailwagens kopen of huren? Dan bent u aan het juiste adres! Steenks Service heeft een gevarieerd aanbod van nieuwe en gebruikte buisrailwagens van o.a. Berg Hortimotive in het assortiment. Heeft u nog andere vragen over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website, door te mailen naar info@steenks-service.nl of te bellen via +31(0) 174 510 266.