Heeft u binnenkort een project lopen waarbij extra machines nodig zijn om al het zware werk te verzetten of heeft u last van tijdelijke piekdrukte waardoor extra machinekracht nodig is? Het huren van een machine kan dan vaak voordeliger zijn dan het aanschaffen van een nieuwe machine. Steenks Service ondersteunt u hier graag bij en biedt daarom de mogelijkheid elektrotrekkers te huren.

De juiste elektrotrekker voor uw klus

Bij Steenks Service kunt u terecht voor diverse nieuwe én gebruikte elektrotrekkers. Dankzij onze expertise kunnen wij perfect inschatten wat voor elektrotrekker u nodig heeft voor uw klus. Onze verhuur elektrowagens worden bovendien altijd rijklaar afgeleverd, inclusief bijbehorende hoogfrequent acculader en passende trekhaak. De onderstaande elektrotrekkers kunt u bij Steenks Service huren voor lange én korte perioden.

Spijkstaal 301

Spijkstaal 301

Dankzij de lage opstap is deze statrekker met een trekkracht van 1.500 kg ideaal voor werkzaamheden waarbij veel op- en afgestapt moet worden.

Bekijk elektrotrekker

Spijkstaal 308

Spijkstaal 308

Dankzij de trekkracht van 8.000 kg is deze Spijkstaal elektrotrekker geschikt voor de zwaardere klussen. Uiteraard geleverd met passende trekhaak.

Bekijk elektrotrekker

Inzetbaarheid elektrotrekkers

Elektrotrekkers zijn uitermate geschikt voor het verzetten van zwaar werk én zijn voor ieder doeleinde inzetbaar. Hierdoor worden deze machines in veel verschillende bedrijven en branches gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan tuinbouwbedrijven, bloemenveilingen, orderpicken, ziekenhuizen, spoorwegen en de industriesector. Onze elektrotrekkers zijn bovendien milieuvriendelijk én gaan efficiënt met hun krachten om, waardoor maximaal resultaat wordt behaald.

Huur tegen vaste, voordelige prijzen

Doordat huurovereenkomsten zowel voor korte als lange periodes worden afgesloten, is het bijvoorbeeld mogelijk om een elektrotrekker voor een week te huren, maar ook voor onbepaalde tijd. Daarnaast profiteert u bij Steens Service altijd van voordelige en vaste prijzen, zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tevens kunt u ervan uitgaan dat de elektrotrekkers altijd up-to-date zijn, WA-verzekerd én voorzien van een VA-keur.

Elektrotrekker huren?

Bent u geïnteresseerd in het huren van (een van) onze elektrotrekkers? Of wilt u graag eerst meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie en advies. U kunt contact met ons opnemen via het online contactformulier op onze website of via telefoonnummer +31(0) 174 510 266.