Als officiële dealer van Berg Hortimotive, heeft Steenks Service een spuitrobot met bijbehorende verplaatser geïntegreerd bij Kwekerij Noordermeer. Dit is een modern tuinbouwbedrijf in Vierpolders, dat zich voornamelijk bezighoudt met de teelt van trostomaten voor export. De nieuwe spuitmachine zal worden ingezet voor het automatisch bespuiten van gewassen.

Combinatie spuitrobot met verplaatser

Kwekerij Noordermeer heeft gekozen voor de Meto SW spuitrobot inclusief Meto Trans verplaatser van Berg Hortimotive. Deze twee machines beloven een optimale combinatie voor de nieuwe eigenaar! De Meto SW zorgt voor bescherming tegen ziektes en plagen voor het gewas. De Meto Trans wordt toegepast als verplaatser van de spuitrobot, waardoor de gehele kas restant is tegen ziekten en plagen. De spuitrobot gaat zelfstandig aan de slag met spuiten van het gewas en rijdt automatisch van pad naar pad, met een gemiddelde snelheid van 90 meter per minuut.

Samenwerking met Berg Hortimotive

Steenks Service heeft met trots een officieel partnerschap met Berg Hortimotive. Deze organisatie houdt zich al langer dan 50 jaar bezig met het ontwikkelen en aanbieden van logistieke oplossingen binnen de glastuinbouw. Onze samenwerking geeft ons de kans om nieuwe en gebruikte spuitwagens of andere machines van deze A-dealer te leveren. Ook voor een onderhoudsbeurt voor uw Berg Hortimotive kunt u terecht bij Steenks Service! Hiervoor komen wij bij u langs op locatie, zodat u snel weer gebruik kunt maken van de machine.

Steenks Service; garantie voor de beste service

De experts van Steenks Service helpen u graag verder met het uitzoeken van een spuitwagen of overige machine om verschillende bedrijfsprocessen te laten automatiseren. Ook wanneer u al in het bezit bent van een machine kunt u contact met ons opnemen voor al uw vragen. Onze medewerkers staan voor u klaar!