In de maand september heeft Kwekerij Jan van der Knaap een nieuwe investering gedaan om op arbeid te besparen. Eigenaar Jan van der Knaap heeft namelijk twee gloednieuwe Spijkstaal 301 elektrotrekkers gekocht bij Steenks Service. Hiermee worden de interne transportsystemen van de kwekerij geoptimaliseerd. Sander Zuidgeest van Steenks Service is de sleutels van de nieuwe aankoop persoonlijk komen overhandigen.

Kwekerij Jan van der Knaap investeert nieuwe elektrotrekker | Steenks Service

Optimalisatie intern transporteren

De Spijkstaal 301 elektrotrekkers zullen Kwekerij Jan van der Knaap helpen met het vervoeren van het brede assortiment aan verschillende seizoensproducten. Tijdens de drukke teeltperiodes, is het voor de kwekerij lastig om voldoende personeel te vinden. De elektrotrekkers moeten zorgen voor arbeidsbesparing, waardoor er ook minder personeel nodig is. Dit zorgt niet alleen voor een snellere vervoering van de producten, maar ook voor lichter werk voor de werknemers. De zware karren hoeven niet langer met de hand naar de opslagruimte geduwd te worden.

Spijkstaal 301 elektrotrekkers

De Spijktaal 301 elektrotrekkers kunnen tot een gewicht van 1.500kg vervoeren. Daarnaast zijn de trekkers erg gemakkelijk te besturen, waardoor deze gemakkelijk kunnen vervoeren en draaien binnen de betonnen paden in de kas. De elektrotrekkers zijn volledig elektrisch, waardoor medewerkers, maar ook producten, geen last hebben van schadelijke uitlaatstoffen. Speciaal voor Kwekerij Jan van der Knaap zijn de elektrotrekkers geleverd met het logo van hun bedrijf erop.

Spijkstaal 301 elektrotrekker | Steenks Service

Elektrotrekker kopen of huren bij Steenks Service

Wilt u uw interne transport ook optimaliseren doormiddel van elektrotrekkers? Dan zit u goed bij Steenks Service. Wij stellen onze elektrotrekkers beschikbaar om te huren of te kopen. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een elektrotrekker, of heeft u vragen over onze services? Schroom dan niet en neem contact met ons op via info@steenks-service.nl of +31(0) 174 510 266. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen!