Steenks Service heeft volledig zelf de nieuwe Stefix 150 veegmachine ontworpen. Met een extra grote veegbreedte van anderhalve meter, wordt het nu nóg eenvoudiger om een groot vloeroppervlakte schoon te maken. Door de ruime capaciteit, het gebruiksgemak en de voordelige prijsstelling is de Stefix 150 veegmachine een innoverende toevoeging aan het assortiment van Steenks Service. Hieronder kunt u verder lezen voor een diepere duik in alle voordelen van onze nieuwe veegmachine!

Uitbreiding binnen de markt

Steeds meer van onze klanten binnen de glastuinbouw beginnen hun aantal oppervlaktes uit te breiden. De vraag naar een machine die gemakkelijk grotere ruimtes schoonmaakt, is dan ook actueler dan ooit. Klanten willen namelijk niet te veel tijd kwijt zijn aan het schoonmaken van hun werkruimte, maar wel de hygiëne binnen hun bedrijf op peil blijven houden. Overige veegmachines met een ruimere veegbreedte zijn vaak een te grote investering, omdat deze meestal gepaard gaan met andere geavanceerde extra’s. Hier brengt de Stefix 150 een groot verschil in, aangezien de prijs namelijk een stuk lager ligt en de machine erg toegankelijk is in de omgang.

Stefix 150 veeg-/zuigmachine

Met de Stefix 150 maak je zeer gemakkelijk grote grondoppervlaktes schoon. De veegmachine kan namelijk binnen een uur gemiddeld 9.700 vierkante meter schoonmaken. Niet wordt het vuil en stof alleen opgeveegd, maar ook per direct opgezogen en verzameld in een grote vuilbak. Deze is na de schoonmaakbeurt gemakkelijk te legen. Zoals eerder vermeld, is de Stefix 150 een stuk voordeliger dan vergelijkbare modellen zonder dat er concessies gedaan worden op betrouwbaarheid.

Stefix 150 veeg-/zuigmachine | Steenks Service

Investeren in veeg-/zuigmachine bij Steenks Service?

Heeft uw bedrijf ook behoefte aan een nieuwe veegmachine? Dan is de Stefix 150 wellicht iets voor u! Ook voor andere veeg-/zuigmachines kunt u terecht bij Steenks Service. Als u wenst om meer informatie te verkrijgen, kunt u ons contactformulier invullen. Onze specialisten zullen dan spoedig contact met u opzoeken en de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek met u bespreken!