Wilt u uzelf eenvoudig en snel kunnen voortbewegen tijdens uw klus in de kas? Met de buisrailwagen Control Lift 3000 van het merk Berkvens kunt u, door middel van stuurinrichting, gemakkelijk en met een vloeiende overgang van het betonpad de buisrail oprijden. Bovendien kan dit worden gedaan zonder dat u van de buisrailwagen af hoeft te stappen, waardoor u veel tijd kunt besparen.

Kenmerken van de Control Lift 3000

Het platform van deze buisrailwagen kan worden ingesteld op een hoogte van maximaal 300 centimeter. De Control Lift is eenvoudig te besturen en te bedienen en de snelheid is elektrisch regelbaar: op de buisrail kan de wagen maximaal 5 kilometer per uur rijden en op het betonpad behaalt de wagen een maximale snelheid van 9 kilometer per uur.

Verder beschikt deze buisrailwagen onder andere over brede rubberen betonpadwielen, een drie dubbel hydraulisch schaarplateau, een RVS waterdicht voetpedaal, een ingebouwde 24 volt 20 amp. waterdichte Delta lader én een ingebouwde scheefstandmelder.

In onderstaande video ziet u hoe de Berkvens Control Lift te werk gaat.

Deze buisrailwagen aanschaffen?

Bent u op zoek naar een buisrailwagen waarmee u moeiteloos vanaf het betonpad de buisrail op en af kunt rijden en die geschikt is voor diverse klussen in de kas, zoals oogstwerkzaamheden? Dan is de Berkvens Control Lift 3000 de juiste keuze! Deze buisrailwagen kunnen wij zowel nieuw als gebruikt leveren.

Wilt u graag meer informatie over deze wagen of wilt u deze buisrailwagen aanschaffen? Dan helpen onze specialisten u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door het online contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31(0) 174 510 266.