Het huidige jaar is nog geen 2 maanden oud en wij van Steenks Service hebben al op een drietal beurzen mogen staan. Kon u hier helaas niet bij zijn? Wij delen graag onze ervaringen met u! Tevens hebben we op de beurzen een leuke actie gepromoot naar aanleiding van ons 40-jarige bestaan. Wat deze actie precies inhoudt, vertellen wij u in dit nieuwsbericht. Daarnaast geven we u ook al een klein voorproefje van een nieuwe machine, dus lees snel verder!

Drie verschillende vakbeurzen, driemaal een succes!

Eind januari stonden wij op de IPM vakbeurs in Essen. Dit was van alle drie de beurzen die wij bezocht hebben de drukste beurs! Tijdens deze beurs hebben wij de worteldoek veegmachines gepresenteerd aan een groot publiek én met succes. Zo zijn er al enkele Stefix 135 veegmachines verkocht.

In februari brachten wij nogmaals een bezoek aan Duitsland, namelijk voor de FRUIT LOGISTICA in Berlijn. Ondanks dat deze beurs wat rustiger was, was het alsnog een aanrader. Wij hebben diverse machines laten zien, waaronder onze nieuwe Berkvens buisrailwagen. Net teruggekomen uit Berlijn, konden we ons alweer klaarmaken voor de HortiContact vakbeurs in Gorinchem die enkele dagen later plaatsvond. Deze beurs was perfect voor iedereen die het wat dichter bij huis zocht. Daarnaast hebben wij onze nieuwste machine hier alvast mogen tonen.

Steenks Service blaast 40 kaarsjes uit

Dit jaar bestaat Steenks Service maar liefst 40 jaar! En om dit samen met u te vieren, bedachten wij een leuke beursactie. Zo krijgt u bij aankoop van een machine een gratis step cadeau. Deze actie is geldig in combinatie met écht al onze machines. Of u nu kiest voor een elektrotrekker, een omsnoeringsmachine of een schoonmaakmachine, de step wordt gratis meegeleverd! Voor alle actievoorwaarden kunt u het beste contact met ons opnemen.

Nieuwe extra brede veegmachine op komst

Er is een nieuwe machine op komst, namelijk een extra brede veegmachine. De bezoekers van de HortiContact beurs hebben de nieuwe veegmachine al in het echt kunnen zien, maar wij delen dit nieuws nu graag met alle geïnteresseerde. Bijzonder aan deze veegmachine is dat de veegbreedte maar liefst 125 cm is, waardoor u nog sneller kunt schoonmaken! U kunt het een beetje zien als een verbrede Stefix 95. Zoals het er nu naar uitziet verwachten wij de nieuwe machine eind dit jaar op de markt te brengen. Wil u op de hoogte blijven van alle updates omtrent deze machine? Hou dan onze nieuwsberichten in de gaten!

Nieuwe extra brede veegmachine | Steenks Service

Mocht u in de tussentijd vragen hebben over de beursactie, onze machines of een onderhoudsbeurt? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen naar +31(0) 174 510 266 of een mail te sturen naar info@steenks-service.nl. Onze specialisten staan u graag te woord!