Steenks Service lanceert met veel trots de Stefix Mini: een kidseditie van haar bestaande Stefix veeg- en zuigmachines. Een revolutionaire uitvinding die ondernemerskinderen op een leuke manier bij het familiebedrijf betrekt!

Het is geen geheim dat de glastuinbouw uit vele familiebedrijven bestaat waar het kwekersvak van generatie op generatie wordt doorgegeven. Tuinderskinderen zijn van jong af aan betrokken bij het bedrijf en helpen na schooltijd graag een handje mee. Dat wordt vanaf nu nog leuker, want met deze eigen ontworpen innovatie van Steenks Service kunnen kinderen makkelijk én veilig meewerken in het familiebedrijf.

Geschikt voor iedere sector

Steenks Service lanceert de Stefix Mini niet alleen voor de glastuinbouw, deze zuig- en veegmachine is namelijk geschikt voor ondernemerskinderen uit ieder vakgebied. De innovatie is te gebruiken voor tuinbouwbedrijven, productiebedrijven, fabriekshallen, garages, tuincentra en distributiecentra.

 
Stefix mini veeg- en zuigmachine

Veilig te gebruiken

Ondernemers kunnen hun kinderen veilig toevertrouwen aan deze nieuwe machine. De machine voldoet namelijk aan alle veiligheidseisen die gesteld zijn volgens de norm 20240401.

Stefix Mini schrobmachine

Na de introductie van de Stefix Mini veegmachine, onderzoekt Steenk Service de mogelijkheden voor een Stefix Mini schrobmachine. De Stefix machines werken namelijk het efficiëntst in een duo, zowel de kids- als volwassen versie.