Maakt u regelmatig grote vloeroppervlakken schoon? Dan biedt een industriële schrobmachine u hierbij een goede helpende hand! Sinds kort levert Steenks Service een nieuw model schrobmachine, namelijk de Stefix 500 Compact Bull. Deze schrobmachine is ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld de kantine, wasruimte of schuur, maar ook voor de vloeren van werkplaatsen, keukens en garages. Met deze professionele machine wordt uw vloer gegarandeerd vlekkeloos en hygiënisch schoon!

Eigenschappen van de Stefix 500 Compact Bull

Naast dat de Stefix 500 Compact Bull eenvoudig is in gebruik, is deze tevens stootbestendig én onderhoudsarm. De breedte van de borstel bedraagt 500 millimeter en de zuigmond heeft een breedte van 780 millimeter. Doordat de schrobmachine over een zuigfunctie beschikt, wordt het vuile water direct opgezogen. Hierdoor is de vloer direct droog en ontstaat er dus geen kans op gladheid. Zowel de vuilwatertank, die met behulp van een aftapslang gemakkelijk te legen is, als de schoonwatertank heeft een inhoud van 45 liter.

Diverse schrobmachines bij Steenks Service

Naast de nieuwe Stefix 500 Compact Bull, levert Steenks Service nog diverse andere soorten schrobmachines. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten borstels, waardoor voor elk type vloer een geschikte oplossing beschikbaar is. Daarnaast bevat ons aanbod zowel achterloop- als opzit schrobmachines.

Bent u op zoek naar een schrobmachine, maar vindt u de aanschaf van een nieuwe machine net wat te hoog? Kijk dan ook zeker eens naar onze tweedehands schrobmachines. Deze gebruikte machines zijn uiteraard volledig gecontroleerd en gerepareerd waar nodig voordat ze de verkoop in zijn gegaan. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal werkende schrobmachine. Wanneer u een tijdelijke of eenmalige grote schoonmaakklus heeft, bieden wij ook de mogelijkheden een schrobmachine te huren.

Bekijk in onderstaande video hoe één van onze schrobmachines te werk gaat.

Steenks Service als betrouwbare partner voor uw schrobmachine

Steenks Service is al jarenlang een betrouwbare leverancier van schrobmachines. Heeft u interesse in het aanschaffen van de Stefix 500 Compact Bull of een andere schrobmachine bij Steenks Service? Of wenst u meer informatie over welke schrobmachine het meest geschikt is voor uw situatie? Onze specialisten helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of via het contactformulier op onze website.