Onlangs heeft Steenks Service een nieuwe speciale trekhaak op de markt gebracht, waarmee Deense karren eenvoudig vervoerd kunnen worden. Deense karren zijn al jarenlang een begrip in de professionele tuinbouw. Dankzij onder andere de ideale afmetingen, wendbaarheid en mogelijkheid tot stapelen, zijn Deense karren voor veel telers, met name in de sierteelt, een zeer belangrijke toegevoegde waarde wanneer het gaat om (intern) transport. Met behulp van de Steenks Service trekhaak zorgt u voor een dubbel zo efficiënt transport van planten.

Diverse soorten trekhaken

Bij Steenks Service bieden we, naast de nieuwe trekhaak, ook andere trekhaken aan om het vervoer van Deense karren te vergemakkelijken. Bovendien kunnen deze trekhaken met elkaar gecombineerd worden, om zo op een veilige en gemakkelijke manier meerdere karren tegelijk te kunnen verplaatsen.

De nieuwe Steenks Service trekhaak is perfect te gebruiken in combinatie met een van onze Spijkstaal elektrotrekkers en de Triangel trekhaak. Met de Deense karren trekhaak, die eenvoudig is in te haken in de Deense kar, is het mogelijk om twee Deense karren naast elkaar te trekken. Deze trekhaak heeft bovendien een compacte afmeting en is volledig verzinkt, waardoor hij een lange levensduur heeft. Om de karren vervolgens aan de elektrotrekker te kunnen koppelen, bevestigt u de Triangel trekhaak aan de elektrotrekker.

Efficiënter transport

Wanneer u wilt profiteren van een nog efficiënter transport en dus meerdere karren tegelijk wilt kunnen vervoeren, kunt u de tussen trekhaak gebruiken. Deze trekhaak is geschikt om twee karren breed te kunnen koppelen en is tevens eenvoudig in de Deense kar te haken. Hierdoor wordt het vervoersproces nog meer versnelt.

Trekhaak aanschaffen bij Steenks Service

Wilt u uw Deense karren zo snel en efficiënt mogelijk kunnen vervoeren? Dan bieden onze trekhaken de uitkomst! Bent u geïnteresseerd in deze trekhaken of wilt u eerst meer informatie hierover? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website of door te bellen naar +31(0) 174 510 266. Onze specialisten helpen u dan graag verder!