Onlangs hebben we twee Berkvens GL5000-D buisrailwagens geleverd aan De Bakker Westland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het kweken van tomaten en heeft ook enkele nevenactiviteiten rondom de glastuinbouw. De Bakker Westland heeft ervoor gekozen om te investeren in nieuwe buisrailwagens bij Steenks Sevice om hun gewaswerkzaamheden op een veiligere manier te kunnen verderzetten.

Oude buisrailwagens vervangen voor nieuwe buisrailwagens van Berkvens

De Bakker Westland maakt reeds sinds jaar en dag gebruik van buisrailwagens tijdens hun gewaswerkzaamheden. Na jarenlange trouwe dienst was het tijd voor nieuwe wagens. Dit voornamelijk door het feit dat er steeds meer problemen waren met de accu’s van de oude machines en deze wel eens stilvielen. Om de veiligheid van hun werknemers te garanderen en het proces draaiende te houden, heeft De Bakker Westland gekozen voor de nieuwe buisrailwagens van Berkvens. Tevens zorgen de wagens voor extra motivatie bij het personeel, omdat ze weer kunnen werken met mooie en nieuwe apparatuur.

Berkvens GL5000-D buisrailwagen

De Berkvens GL5000-D is een nieuwe generatie buisrailwagen die voldoet aan de laatste Europese wet- en regelgeving. De buisrailwagen kan tot maar liefst 5 meter de hoogte in waardoor ze bij De Bakker Westland ook ingezet kunnen worden voor onderhoud in hun kassen. Lees hier meer over de specificaties van de Berkvens GL5000-D buisrailwagen.

Snelle levering nieuwe buisrailwagens

Bij Steenks Service doen wij er alles aan om uw machines zo snel mogelijk op locatie te bezorgen. In dit geval konden wij de buisrailwagens reeds de dag na bestellen bezorgen bij De Bakker Westland. Dit is echter in de huidige tijd niet vanzelfsprekend, gezien de hoge grondstofprijzen en lange levertijden van onderdelen. De eigenaar van De Bakker Westland, Roel de Bakker, is erg te spreken over de persoonlijke service en snelle levering onze buisrailwagens.

Buisrailwagen inzetten van Steenks Service in de tuinbouwsector

De buisrailwagens van Steenks Service zijn breed inzetbaar in de tuinbouwsector. De buisrailwagens kunnen worden ingezet voor onder andere gewas-, oogst- en onderhoudswerkzaamheden, glas- en dakreparaties en transport. Door de wagens kan efficiënter worden gewerkt waardoor meer werk in een kortere tijdsperiode gerealiseerd kan worden. Het is bij Steenks Service zowel mogelijk om een buisrailwagen te kopen of te huren. Daarnaast kunnen oude buisrailwagens worden ingeruild voor een nieuwe tegen een aantrekkelijke aankoopprijs. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken of om advies te vragen over onze buisrailwagens.