Steenks Service is al meer dan 35 jaar bekende en betrouwbare leverancier van buisrailwagens. Twee van de populairste merken waarin wij ons door de jaren heen hebben gespecialiseerd zijn Berkvens Greenhouse Mobility en Berg Hortimotive. Beide merken hebben onlangs compleet vernieuwde buisrailwagens op de markt gebracht, welke nu verkrijgbaar zijn bij Steenks Service! Beide merken buisrailwagens voldoen geheel aan de laatste Europese normen en wet- en regelgeving.

Berkvens GL-D buisrailwagens

De nieuwe buisrailwagens uit de Berkvens GL-D serie, de GL3500-D en GL500-D, beschikken over een robuust bedieningspaneel waarmee de wagens eenvoudig te bedienen zijn. De rijsnelheid van de buisrailwagens is regelbaar van 0 tot 65 meter per minuut en kan bovendien, dankzij de high speed knop, opgehoogd worden naar zelfs 95 meter per minuut.

Dankzij het hygiënische en gestroomlijnde ontwerp van de schaar en chassis, zorgen de Berkvens buisrailwagens voor een optimale gewasbescherming. Bovendien zijn de wagens geheel onderhoudsarm én beschikken deze over een unieke gas- en remfunctie inclusief cruise control, waardoor het uitvoeren van gewaswerkzaamheden efficiënter wordt gedaan dan ooit tevoren!

Berg Hortimotive Benomic S-Line

De wagens uit de nieuwste buisrailwagenserie van Berg Hortimotive, de Benomic S-Line, zijn uitermate geschikt voor het uitvoeren van de dagelijkse gewaswerkzaamheden in de kas. De snelheid van de buisrailwagens is elektrisch regelbaar van 0 tot 60 meter per minuut. Dankzij de stevige constructie, de dubbele toegang tot het plateau en het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel (inclusief USB-aansluiting), zijn de wagens zeer eenvoudig in gebruik. De Benomic S-Line buisrailwagen is in drie verschillende maximum plateauhoogtes te verkrijgen: 350 centimeter, 550 centimeter en 660 centimeter.

Nieuwe buisrailwagens kopen bij Steenks Service

Heeft u interesse in (één van) deze buisrailwagens? Of wenst u graag meer informatie of advies over welke wagen het beste past bij uw specifieke situatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het online contactformulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen via +31(0) 174 510 266. Onze specialisten helpen u graag verder.