Onlangs is een nieuwe Reisopack 1900 omsnoeringsmachine geïnstalleerd bij Randstad Vleesgroothandel in Rotterdam. De omsnoeringsmachine in kwestie is verwerkt in een een bestaande verpakkingslijn, waar deze gebruikt wordt om dozen met verwerkt vlees stevig om te snoeren met omsnoeringsband van hoge kwaliteit. Randstad Vleesgroothandel was al eigenaar van een omsnoeringsmachine, echter was deze toe aan vervanging wegens verschillende defecten. De Reisopack 1900 omsnoeringsmachine werd door de Rotterdamse vleesgroothandel gezien als een perfecte vervanging. Lees hieronder verder over de machine en zijn werking binnen de organisatie.

Vervanging van oude omsnoeringsmachine

Eerder maakte Randstad Vleesgroothandel gebruik van een omsnoeringsmachine afkomstig uit China. Hoewel deze voor een vrij lange tijd is meegegaan, raakten de onderdelen van de machine regelmatig defect. Het bestellen van benodigde onderdelen was vervolgens geen mogelijkheid, omdat deze niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Ook heeft Randstad Vleesgroothandel geen bedrijf gevonden die geschikt was voor service, onderhoud en reparatie rondom deze machine. Vervolgens heeft Randstad Vleesgroothandel besloten om te investeren in een nieuwe omsnoeringsmachine, waardoor ze bij Steenks Service zijn uitgekomen. De omsnoeringsmachine is een ware investering voor de organisatie en zal dozen, met een gewicht van ruim 20 kilogram, stevig omsnoeren met een omsnoeringsband.

Reisopack 1900 omsnoeringsmachine

De Reisopack 1900 is een verticale omsnoeringsmachine die automatisch te werk gaat. De machine wordt aangestuurd via een knop, voetpedaal of is verwerkt binnen een automatische verwerkingslijn. De omsnoeringsmachine is bevestigd met de beste bindkop binnen het assortiment en garandeert jarenlange omsnoering zonder enkele problemen. Daarnaast kan Steenks Service ten allen tijden verschillende services aanbieden bij onverhoopte problemen met de omsnoeringsmachine.

Geïnstalleerde Reisopack 1900 omsnoeringsmachine | Steenks Service

Reisopack omsnoeringsmachines bij Steenks Service

De Reisopack 1900 is slechts een van de vele omsnoeringsmachine waarvoor u bij Steenks Service terecht kunt. Met een omsnoeringsmachine van Reisopack bent u verzekerd van jarenlang gebruik zonder problemen en omsnoering van de hoogste kwaliteit. Bent u benieuwd met welke omsnoeringsmachine u uw bedrijf kunt optimaliseren? Kom dan in contact met onze specialisten door het contactformulier in te vullen of neem zelf contact op via +31(0) 174 510 266 of info@steenks-service.nl.