Ook deze maand hebben wij weer een nieuwe machine mogen leveren bij een van onze klanten, namelijk bij Kwekerij Brasil. De chrysantenkwekerij beschikt over 4,5 hectare grond waarop twee kassen gebouwd zijn. In het bedrijf staat een schone en nette werkomgeving hoog in het vaandel en om die reden hebben zij gekozen om te investeren in een Stefix 800 schrobmachine.

Steenks Service levert nieuwe Stefix 800 schrobmachine aan Kwekerij Brasil

Hygiënische werkomgeving met behulp van Stefix 800 schrobmachine

Kwekerij Brasil is reeds enkele jaren aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk Zentoo. Deze vereniging bestaat uit in totaal vijftien kwekers die zich inzetten voor het maken van de beste Europese chrysanten. Zentoo heeft strenge kwaliteitsnormen en verwacht van hun leden dat ze hun bloemen kweken in een hygiënische werkomgeving. Voorheen maakte Kwekerij Brasil reeds gebruik van een schrobmachine, maar deze was aan vervanging toe. Daarom heeft de kwekerij ervoor gekozen om een nieuwe Stefix 800 schrobmachine aan te schaffen. Bekijk hieronder hoe Kwekerij Brasil de Stefix 800 gebruikt om hun betonpaden schoon te maken:

Specificaties Stefix 800 schrobmachine

De Stefix 800 is een opzit schrobmachine en dus ideaal voor het schoonmaken van grote oppervlakken. De borstelbreedte van deze kwalitatief hoogwaardige machine bedraagt in totaal 800 mm. De machine is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik. U kunt zelf eenvoudig de schoonwatertank bijvullen en het vuile water kunt u snel afvoeren middels de aftapslang.

Stefix 800 schrobmachine kopen bij Steenks Service

Onze schrobmachines worden in verschillende branches optimaal ingezet, zoals de logistiek, retail en tuinbouw. Dankzij onze jarenlange ervaring in het leveren van schrobmachines zijn wij in staat om u de perfecte schrobmachine te adviseren. U vindt in ons aanbod zowel nieuwe als tweedehands schrobmachines, waarbij u de keuze heeft tussen zowel zit- als achterloopmachines. Bent u ook geïnteresseerd in een van onze schrobmachines, zoals de Stefix 800 en wenst u graag advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons via +31(0) 174 510 266.