Na 18 maanden druk bezig te zijn geweest met de ontwikkeling van een nieuw model tomaten hakenwikkelaar, kunnen wij eindelijk bekendmaken dat deze vanaf nu verkrijgbaar is bij Steenks Service. Wij hebben de afgelopen tijd erg hard gewerkt achter de schermen om een nieuwe machine te ontwikkelen die gebruiksvriendelijker is dan ooit tevoren.

Gebruiksvriendelijke tomaten hakenwikkelaar

Het vorige model tomaten hakenwikkelaar is ondertussen al enkele jaren een goed verkocht product bij Steenks Service, maar gezien de elektrotechnische ontwikkelingen wilden wij graag enkele vernieuwingen doorvoeren. Het doel was om de nieuwe tomaten hakenwikkelaar zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. Er zijn in totaal twee nieuwe prototypes gemaakt, maar het was uiteindelijk het derde en laatste model die voor ons voldeed aan de eisen.

Vernieuwde systemen

De grootste verschillen tussen het oude model en het nieuwe model is de aansturing van het vrije val systeem en het nieuwe type motor in de machine. Door het nieuwe systeem en de nieuwe motor, zijn de touwlengte en de wikkelsnelheid zeer eenvoudig in te stellen. Ook de bediening van de nieuwe hakenwikkelaar heeft een technologische vernieuwing ondergaan. Zo beschikt het nieuwe model over een touchscreen systeem in plaats van drukknoppen. Wat betreft de haken, is de machine geschikt voor zowel 18 cm als 22 cm haken. Ten slotte bestaat het vernieuwde model niet uit gepoedercoat staal, maar uit roestvrij staal.

Tomaten hakenwikkelaar kopen bij Steenks Service

U kunt bij Steenks Service altijd rekenen op de beste service. Onze klantgerichte aanpak is iets waar wij grote waarde aan hechten. Wij werken continu aan het verbeteren van onze diensten en willen de beste machines voor u aanbieden.

Heeft u een vraag over de werking van de nieuwe tomaten hakenwikkelaar of heeft u interesse om een machine aan te schaffen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons team. Wij staan altijd voor u klaar bij vragen of problemen.