De verpakkingsindustrie staat nooit stil. Sterker nog, deze markt groeit elk jaar weer meer. Per jaar wordt in Nederland ruim 2.800 kiloton aan verpakkingen op de markt gebracht. Voor bedrijven in de verpakkingsindustrie is het snel en veilig verpakken van goederen en pallets van groot belang. Omsnoeringsmachines zijn hierbij onmisbaar. Steenks Service biedt een ruim aanbod nieuwe én tweedehands omsnoeringsmachines die u een hoop tijd kunnen besparen.

Soorten omsnoeringsmachines

Bij Steenks Service heeft u voor het verpakken van uw goederen de keuze uit verschillende soorten machines. Van semi-automatisch en volautomatisch, tot horizontale en verticale omsnoeringsmachines. De juiste omsnoeringsmachine resulteert in het snel en efficiënt bundelen van uw verpakkingen. Bovendien bespaart u niet alleen tijd en geld, maar is dit tevens een stuk minder belastend voor uw medewerkers omdat dit niet meer handmatig gedaan hoeft te worden. Wenst u advies over welke omsnoeringsmachine het beste bij uw bedrijfsvoering past? Neem dan gerust contact met ons op.

Reisopack 2905

Een van de populairste machines is ons aanbod is de Reisopack 2905. Deze state-of-the-art automatische omsnoeringsmachine kan zowel individueel, als in een automatische productielijn ingezet worden. De machine is ideaal voor het omsnoeren van grote hoeveelheden pallets en is daarnaast zeer gebruiksvriendelijk. De Reisopack 2905 kan tevens gerealiseerd worden als een mobiele machine. Hierdoor kunnen meerdere pallets omgesnoerd worden, zonder deze steeds handmatig te hoeven verplaatsen. De omsnoeringsmachine beweegt zich in dit geval dus naar de pallet toe om deze om te snoeren. Hierdoor gaat u twee keer zo efficiënt te werk! Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe een vergelijkbare omsnoeringsmachine te werk gaat.

Kopen, huren, leasen of onderhoud van een omsnoeringsmachine bij Steenks Service

U kunt bij Steenks Service terecht voor het kopen, huren of leasen van een omsnoeringsmachine. Wij beschikken altijd over een assortiment aan machines die gebruiksklaar geleverd kunnen worden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud aan uw omsnoeringsmachine. Onze professionele monteurs staan altijd voor u klaar om te helpen bij problemen. Dit kan zowel bij ons in de werkplaats, als bij u op locatie.

Steenks Service als betrouwbare partner voor uw omsnoeringsmachines

Steenks Service is al ruime tijd een betrouwbare leverancier van diverse machines voor de verpakkingsindustrie. Wij garanderen u een veilig transport van uw goederen met behulp van onze omsnoeringsmachines. Heeft u interesse in een omsnoeringsmachine van Steenks Service? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via +31(0) 174 510 266.