Afgelopen maanden zijn we druk geweest met de ontwikkeling van onze onderdelen webshop. Na een uitgebreide testfase is de webshop onlangs voor het grote publiek gelanceerd en hebben we al heel wat bestellingen mogen ontvangen. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze webshop? Lees dan snel verder!

Zoeken naar onderdelen

Uiteraard hebben we veel zorg besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de webshop. Zo komt u via de zogeheten ‘Onderdelen Configurator’, vanzelf bij de door u gewenste onderdelen uit. U hoeft hiervoor alleen maar een simpel stappenplan te doorlopen, dit werkt erg snel en efficiënt. Heeft u reeds een artikelcode of productnaam van het onderdeel dat u nodig heeft? Dan kunt u eenvoudig gebruikmaken van de zoekbalk in de webshop.

Naar de webshop

Uitgebreid aanbod

In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod onderdelen voor een groot deel van onze machines. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe borstel nodig voor uw veegmachine? Of omsnoeringsband voor uw omsnoeringsmachine? U bestelt het allemaal binnen een paar klikken in onze webshop. Maar ook onderdelen ten behoeve van bijvoorbeeld de aandrijving, elektra of hydrauliek van machines zijn in onze webshop te vinden.

Neem een kijkje in onze webshop

Benieuwd naar onze onderdelen webshop? Kijk dan gerust eens rond. Om de prijzen van de onderdelen te bekijken, heeft u een account nodig. Met een account kunt u direct een bestelling plaatsen. Het registeren gaat gemakkelijk via deze pagina. Wanneer u nog geen account heeft, kunt u de onderdelen wel al bekijken en een vrijblijvende offerte opvragen.

Heeft u vragen over de onderdelen of het gebruik van de webshop? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijk en vakkundig advies. Daarnaast is onze webshop binnenkort ook beschikbaar in het Engels en het Duits, dus stay tuned!