Een omsnoeringsmachine heeft aan de hand van de gebruiksintensiteit op zijn tijd onderhoud nodig om goed te blijven werken. Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te voeren verlengt u namelijk de levensduur van uw machine. Hierdoor kan de omsnoeringsmachine meer dan 10 jaar meegaan. Daarnaast wordt de kans op stilvallen van de machine enorm verkleint.

Onderhoudsbeurt aan uw omsnoeringsmachine

Tijdens een onderhoudsbeurt bij Steenks Service wordt de omsnoeringsmachine volledig nagekeken. Enkele werkzaamheden die wij verrichten zijn: nakijken van elektrische en mechanische onderdelen, het schoonmaken van de bindkop en de afstelling van de omsnoeringsband wordt gecontroleerd. Door deze werkzaamheden te verrichten is de machine weer als nieuw en kan deze er voorlopig weer tegenaan! Hoe vaak een onderhoudsbeurt nodig is, wordt door de klant zelf bepaald. Waar de één het prettig vindt om een jaarlijkse onderhoudsbeurt uit te voeren, kiest de ander ervoor dit te doen wanneer er slijtage plaatsvindt aan de draaiende onderdelen.

Omsnoeringsmachine tweedehands

Het is mogelijk om een omsnoeringsmachine tweedehands aan te schaffen bij Steenks Service. Wij kopen gebruikte machines in en knappen deze volledig op, zodat de omsnoeringsmachines tientallen jaren mee kunnen gaan. De machine wordt op technisch gebied volledig door ons nagelopen, opnieuw gespoten zodat deze er weer netjes uitziet en vervolgens afgeleverd inclusief garanties. Deze omsnoeringsmachines hebben een enorm goede prijs-kwaliteit verhouding en kunnen makkelijk nog een tiental jaar mee. Daarnaast gaan wij van Steenks Service zo ook op een duurzame manier te werk, omdat wij op deze manier veel grondstoffen besparen.

Verleng de levensduur van uw omsnoeringsmachine | Steenks Service Onderhoudsbeurt door Steenks Service | Steenks Service Onderhoudsbeurt aan uw omsnoeringsmachine | Steenks Service

Wat is goed onderhoud aan uw omsnoeringsmachine?

Het is alleen mogelijk om goed onderhoud uit te voeren aan uw omsnoeringsmachine als de monteur weet waar hij of zij mee bezig is. Dit is de reden dat wij bij Steenks Service alleen werken met vakkundige monteurs met jarenlange ervaring. Naast dat al onze monteurs specifieke trainingen gevolgd hebben, bieden wij deze zelfde trainingen ook aan de (eind)gebruiker van onze machines aan. Hierdoor hebben veel bedrijven een eigen technische dienst of monteur die de standaard onderhoudswerkzaamheden kunnen uitvoeren. Uiteraard blijft onze serviceafdeling wereldwijd ondersteuning bieden aan de gebruiker met of zonder training. Wij hebben een eigen onderdelenmagazijn op locatie wat het mogelijk maakt om snel ondersteuning te bieden indien dit nodig is.

Afspraak maken voor een onderhoudsbeurt bij Steenks Service

Heeft u een omsnoeringsmachine die toe is aan een onderhoudsbeurt? Of heeft u losse onderdelen nodig die u graag wilt bestellen? U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@steenks-service.nl of u kunt bellen naar +31(0) 174 510 266.