Bent u op zoek naar een oplossing om werkzaamheden dicht bij de grond of juist op hoogte gemakkelijk en veilig uit te kunnen voeren? Dan biedt een buisrailwagen een uitkomst voor u! Deze wagens zijn geschikt om (automatisch) te vervoeren over een betonnen vloer of buisrailsysteem. Dit maakt een buisrailwagen zeer geschikt voor gebruik bij werkzaamheden zoals oogsten, reiniging of spuiten.

Bij Steenks Service vindt u een ruim assortiment aan gebruikte buisrailwagens, die werken en ogen alsof ze net nieuw zijn. Met een gebruikte buisrailwagen bespaart u veel overbodige kosten en draagt u ook nog eens een duurzaam steentje bij!

Tweedehands buisrailwagens volledig gereviseerd

De professionele monteurs van Steenks Service lopen bij aankomst van een gebruikte buisrailwagen altijd eerst de volledige machine na. Bij ontdekte gebreken wordt er vanzelfsprekend een onderhouds- of reparatiebeurt uitgevoerd. Daarnaast wordt de machine opnieuw opgespoten, zodat de buisrailwagen er niet alleen aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant helemaal als nieuw uitziet! Vervolgens wordt de buisrailwagen van uitstekende kwaliteit volledig werkklaar afgeleverd bij de klant, die de machine weer een heel nieuw leven kan geven.

Keuze uit verschillende modellen

De volledige collectie buisrailwagens bestaat uit diverse modellen en merken, zoals Berg Hortimotive, Bogaerts en Berkvens. Hierdoor kan Steenks Service u altijd een op maat gemaakte oplossing aanbieden, geheel passend bij de processen binnen uw bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een enkele– of dubbel-hydraulische aandrijftechniek.

Gebruikte buisrailwagens kopen bij Steenks Service

Voor gebruikte buisrailwagens van de allerbeste kwaliteit, bent u bij Steenks Service aan het juiste adres. Wij bieden de garantie dat u voor een lange tijd vooruit kunt met uw gekochte machine. Merkt u toch dat de machine kuren vertoont? Ook dan kunnen wij u helpen met een onderhouds- of reparatiebeurt. Vul ons contactformulier in met al uw vragen en kom in contact met onze enthousiaste specialisten. Liever zelf direct contact opnemen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31(0) 174 510 266!