In februari staan wij, Steenks Service, maar liefst op twee beurzen in Europa. Bent u benieuwd naar onze nieuwe producten en services? Dan nodigen wij u uit om langs te komen op de vakbeurs FRUIT LOGISTICA in Berlijn. Blijft u liever dichtbij en wilt u ons diverse assortiment komen bekijken met uitleg van onze experts? Kom dan langs op de vakbeurs HortiContact in Gorinchem met een van onze gratis kaartjes!

FRUIT LOGISTICA; de toonaangevende vakbeurs voor de vers fruitindustrie

Dit jaar kunt u zich op FRUIT LOGISTICA weer laten verrassen door de ontelbare innovaties die hebben plaatsgevonden in de vers fruitindustrie. Denk aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen en automatisering van uw productieproces. Ook kunt u nieuwe innovaties op het gebied van groente, fruit en zaden ontwikkeling aanschouwen.

Wij van Steenks Service zijn natuurlijk ook aanwezig van 8 tot en met 10 februari in Berlijn! Hier zullen wij naast onze Reisopack omsnoeringsmachines ook de nieuwe Berkvens buisrailwagen aan u voorstellen. Deze onderscheidende buisrailwagen heeft een drie dubbel hydraulische schaarplateau, hydraulische inklapbare wielen en een maximale hoogte van 5 meter. Ook tonen wij u de spuitmachine van Empas, onderscheidend door de 200 liter tankinhoud en nog veel meer. Waar kunt u ons vinden? Wij staan samen met Reisopack in hall 4.1 op stand C-01. Koop uw kaarten via de volgende link van FRUIT LOGISTICA.

Ontmoet ons op de vakbeurs Fruit LOGISTICA | Steenks Service

HortiContact; de vakbeurs voor een groter sociaalnetwerk in de glastuinbouw

Nieuwe concullega’s leren kennen en meer te weten komen op het gebied van glastuinbouw? Van 14 tot en met 16 februari zal de 19e editie van de vakbeurs HortiContact plaatsvinden. Waarom zou u naar de HortiContact gaan? Hier kunt u meer kennis op doen over automatisering en arbeid, plantgezondheid, de nieuwste innovaties en nog veel meer. Breidt uw sociale netwerk uit en wissel kennis en ervaring uit met uw concullega’s!

Op HortiContact is Steenks Service te vinden in stand A107. Laat u informeren en adviseren door onze verkoopspecialisten over ons diverse assortiment. Gratis naar de HortiContact beurs? Dat kan, want wij hebben nog gratis kaarten voor u! Schrijf u nog snel in via volgende link: Gratis kaarten ophalen voor de HortiContact vakbeurs.

Ontmoet ons op de vakbeurs HortiContact | Steenks Service

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten in Berlijn of Gorinchem! Lukt het u niet om naar de vakbeurzen te komen? Dan staan wij uiteraard voor u klaar voor telefonische vragen via +31(0) 174 510 266 of stel uw vraag per mail via info@steenks-service.nl