Het seizoen van de teeltwissel in de groenteteelten gaat alweer bijna van start! In deze periode wordt het oude gewas opgeruimd, de kas gereinigd en gaan de nieuwe planten de kas in. Speciaal voor deze periode, start Steenks Service met een actie op de BeMatic SW Meto Spuitrobot van Berg Hortimotive. U krijgt namelijk nu bij een bestelling van een Meto spuitrobot een totale korting van €750 op de aanschafprijs! De actie is geldig tot en met 13 december 2023. Lees hieronder meer over de machine en onze diensten.

BeMatic SW Meto Spuitrobot van Berg Hortimotive

De BeMatic Meto SW is een zeer geschikte spuitrobot voor het preventief of plaatselijk spuiten van gewas. Door de aangesloten slanghaspel met automatische slanggeleider, kan de Meto geheel zelfstandig door de paden rijden om het gewas te spuiten. Dit doet de spuitrobot met een snelheid variërend tussen de 0 en 90 meter per minuut. De spuitrobot is erg makkelijk in te stellen met de hulp van een gebruiksvriendelijk touchscreen menu, waarbij er gekozen kan worden tussen verschillende talen. In combinatie met de juiste spuitboom en spuitdoppen, zorgt de Meto SW voor een perfecte dekking en efficiënt gebruik van de te spuiten middelen!

Actie Meto spuitrobot | Steenks Service

Ga voorbereid de teeltwissel periode in

Steenks Service heeft verschillende oplossingen en machines beschikbaar, die geschikt zijn om de teeltwissel zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten als Frekofix schoonmaakmiddel, buisrailwagens voor huur en verkoop, schrobmachines, touwautomaten en Buisrail onderstel Deense kar. Bekijk ons assortiment om nog meer mogelijke oplossingen te vinden.

Vrijblijvend advies bij Steenks Service

Wilt u het teeltwisselseizoen zo gemakkelijk mogelijk doorkomen? Zorg er dan voor dat u goed voorbereid bent met de juiste hulpmiddelen. Neem contact op met Steenks Service, om samen te bekijken hoe we uw bedrijf of organisatie kunnen helpen. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen. Wilt u liever direct contact? Stuur dan een mail naar info@steenks-service.nl of bel naar +31(0) 174 510 266. We horen graag van u!