Vorige week vierden we bij Steenks Service het 6-jarige jubileum van onze Stefix 135 worteldoek veegmachine! In 2016 lanceerden we deze speciale veeg-/zuigmachine op de sierteeltbeurs IPM Essen in Duitsland als een machine waarmee het MyPex anti-worteldoek en andere teeltvloeren geheel schoon en stofvrij gemaakt kunnen worden. Sindsdien is de Stefix 135 zowel nationaal als internationaal een groot succes.

Fijnstof opvegen

Voordat de Stefix 135 op de markt kwam, was het heel normaal dat medewerkers fijnstof zelf opruimden met behulp van een bladblazer of bezem. Naast dat dit natuurlijk enorm veel tijd in beslag nam, heeft dit tevens als nadeel dat het niet hygiënisch is. Dit komt door het feit dat een deel van het opgeblazen stof door de bladblazer of bezem weer neerdaalt op de omringende gewassen. Onze Stefix 135 worteldoek veegmachine was hierdoor dus voor veel telers een echte uitkomst!

Schone teeltvloeren dankzij de Stefix 135

Met de opzit veeg-/zuigmachine kunnen teeltvloeren geheel stofvrij en schoongemaakt worden, zonder dat stof hierbij opstijgt en weer neerdaalt. De machine is ideaal voor gebruik op ongelijke ondergronden, zoals bijvoorbeeld het MyPex anti-worteldoek dat op teeltvloeren wordt gebruikt. Bovendien zal de machine de ondergrond hierbij niet beschadigen. Naast dat de Stefix 135 fijnstof opveegt en opzuigt, wordt tevens ander vuil opgeveegd. Denk bijvoorbeeld aan achtergebleven zaden en ander afval dat is achtergebleven op de grond. De Stefix 135 beschikt over een schoonmaakcapaciteit van maar liefst 10.000 m² per uur, waardoor de machine zeer geschikt is voor het effectief schoonmaken van grote oppervlakken.

Bekijk hieronder de werking van de Stefix 135:Beschikt u als kweker over een kleiner oppervlak dat schoongemaakt dient te worden? Dan is onze Stefix 73 achterloop veegmachine een perfect alternatief. Deze machine is kleiner in formaat dan de Stefix 135 en heeft een schoonmaakcapaciteit van 3.400 m² per uur.

Stefix 135 kopen bij Steenks Service

Wilt u ook genieten van schone teeltvloeren? Met onze Stefix 135 veegmachine beschikt u over een perfecte veeg-/zuigmachine die u hierbij ondersteunt. Neem bij vragen of voor meer informatie gerust telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0174 – 510 266 of vul het contactformulier op onze website in. Wij helpen u graag verder!